Trendhim EU shipping Alle leveranser innfenfor EU sendes fra Danmark. Toll og skatter for X_VALUE er inkludert.Se fraktalternativer.
365 dagers returrett – uansett grunn
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
i
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
Trendhim EU shipping Alle leveranser innfenfor EU sendes fra Danmark. Toll og skatter for X_VALUE er inkludert.Se fraktalternativer.
Trendhim EU shipping Alle leveranser innfenfor EU sendes fra Danmark. Toll og skatter for X_VALUE er inkludert.Se fraktalternativer.
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
i
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armbånd
Barbering
Belter
Briller uten styrke
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Sløyfer
Solbriller
Vesker
Ørepynt
81 50 35 80
Arbeidsdager 09:00-16:00
Vis alle
Tilbud og inspirasjon

Tilbud og nyheter om våre produkter + rabatter på opptil 50%.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern.

Bli inspirert

Bartekammer

0 produkter på lager

En lekker bart er uslåelig, men for å oppnå perfeksjon må du behandle barten med mye kjærlighet og omsorg. Det betyr også at du må anskaffe deg det rette verktøyet til jobben. Ett av verktøyene du trenger om du skal anlegge bart, er en god bartekam. Regelmessig kjemming med bartekammen sørger for at barten din alltid ser myk og fyldig ut. Og det er akkurat det damene elsker! Bartekammene du finner nedenfor er spesielt designet for bruk med nettopp barter, og de har derfor litt finere tenner, og de er litt mindre i størrelsen enn andre kammer.

fant 0 produkter

Tilbud og inspirasjon

Tilbud og nyheter om våre produkter + rabatter på opptil 50%.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern.

Hvorfor trenger jeg en bartekam?

Du tenker kanskje at du bare kan bruke en alminnelig kam for å gre barten. Vi mener at det ikke holder, ettersom en spesialkam for barter har disse spesielle egenskapene:

Mindre i størrelse

Kjemming av barten er presisjonsarbeid, og derfor trenger du en presis kam. Bartekammene er mindre i størrelse enn andre kammer, og det gjør de mye bedre egnet til kjemming av bart.

Finere tenner

De fine tennene sørger for at du kommer inn mellom ethvert lille hårstrå i barten din.

Polerte kanter

Du ønsker gjerne å ta godt vare på huden din også, ikke sant? De polerte kantene på kammene er skånsomme mot både hud og hår, og de gjør kammene utrolig behagelige å bruke.

Alt i alt så er en spesialkam for barten bare et bedre valg. Bartekammene fungerer bedre for bruk i barten, og i tillegg er de små og hendige, slik at du kan ha de med deg i lommen uansett hvor du skal.

Bartebørste

Visste du at det også finnes egne børster for bart? Disse børstene har enda finere bust enn tennene på kammene, som gjør det enda enklere å gre og forme barten din. Bartekammen passer spesielt bra for oss med litt kortere og tynnere barter.

Forskjellige typer barter

En bart er et tegn på klasse og eleganse, og det gjelder uansett hvilken stil du går for. Her er noen av de mest populære stilene som finnes innenfor barting:

Snurrebart

Dette er en velkjent og tidløs klassiker, som kan dateres så lang tilbake som til jernalderens keltere. Snurrebarten karakteriseres med de oppadgående snurrene på endene, og av kjente personer som har gått for snurrebarten finner vi blant annet Wyatt Earp.

Hesteskobart

Dette er en stil for ekte tøffinger, og derfor ofte en bart en ser blant motorsykkelfolk. En annen tøffing som har gjort hesteskobarten til en del av sitt varemerke er bryteren Hulk Hogan.

Hvalrossbart

Dette er en robust og tykk bart, som ble populær sent på 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet, og som senere har fruktet flere nye stiler. Noen kjente personer som hadde hvalrossbart er blant annet Friedrich Nietzsche, Theodore Roosevelt og Mark Twain.

Fu Manchu bart

Dette er en stil det kan være vanskelig å rocke, men det er definitivt verdt et forsøk. Barten ble gjort kjent gjennom karakteren Fu Manchu i TV-serien “The Mystery of Dr Fu Manchu”. Barten ligner litt på hesteskobarten, men til forskjell fra hesteskoen deles den på midten av overleppa.

Kjøp de beste bartekammene

Her hos oss finner du de beste bartekammene du kan kjøpe i Norge. Bare bla deg litt oppover på siden, og sjekk ut det fantastiske utvalget vi har å tilby deg.
Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig