365 dagers returrett – uansett grunn
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
i
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
i
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armbånd
Barbering
Belter
Briller uten styrke
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Sløyfer
Solbriller
Vesker
Ørepynt
81 50 35 80
Arbeidsdager 09:00-16:00
Vis alle
Tilbud og inspirasjon

Tilbud og nyheter om våre produkter + rabatter på opptil 50%.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern.

Bli inspirert

Gullkors til herre

0 produkter på lager

Gull er den perfekte fargen for tilbehør, ikke bare fordi det passer med det aller meste, men også fordi det tilfører eleganse og stil til et antrekk. I tillegg er gull en av de få valutaene som aksepteres verden over. Vi har mange forskjellige halskjeder med gullkors for menn, så her skal det være mulig å finne noe for enhver smak.

fant 0 produkter

Tilbud og inspirasjon

Tilbud og nyheter om våre produkter + rabatter på opptil 50%.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern.

Gyldne farger

Gull er en varm farge, og den tilsvarer ofte gule farger i fargehjulet. Derfor går gull ofte best sammen med hudfarger med gule undertoner. Gyllent tilbehør kan kombineres med det meste, men det passer kanskje aller best i kombinasjon med sterke farger som olivengrønt, kongeblått og jordfarger.

Karat

Selv om et smykke omtales som et gullsmykke, betyr ikke det alltid at smykket inneholder 100% gull. Når noe benevnes som 24 karat gull, betyr dette at det er snakk om rent gull. Allikevel ansees 24 karat å være for mykt til bruk i smykker, og du vil derfor som oftest se at gullsmykker er laget av 14 karat gull. Fargevariasjonen i gyllent tilbehør kommer av de andre fyllstoffene som brukes i legeringen for å øke styrken. For eksempel gir kobber og sølv en gulfarge, mens kobber alene gir en rosegull farge. Hvitt gull består i tillegg til gull, av platina eller palladium, sink og kobber.

Fifty shades of gold

Gyllent tilbehør kommer i et bredt spekter av nyanser og sjatteringer. Generelt sett kan vi si at de mørkere gullfargene gir en mer dramatisk look, mens lysere gull er litt lettere og kjøligere. Om du kjøper forskjellige tilbehør av gull, bør du studere fargene, ettersom en for stor forskjell i farge, kan gjøre det vanskelig å kombinere de forskjellige tilbehørene. Et kjede av rosegull, vil for eksempel ikke se veldig bra ut i kombinasjon med tilbehør med en veldig mørk gul gullfarge.

Gylden symbolikk

For mange kommuniserer gullkorset ens kristne oppdragelse, og det kan være en måte å bære med seg sin tro hvor enn en går. For andre er kanskje ikke troen så viktig, men heller at halskjedet er av god kvalitet, og at det utstråler god stil og klasse. Ofte starter vanen med å bære gyllent tilbehør med et kjede som arves i familien, og derfor har ekstra personlig verdi. Senere velger en kanskje å anskaffe seg sitt eget gullkors, som kan bæres i flere år, før også dette overleveres til egne barn.

Klassiske anheng som gullkorset passer perfekt med det aller meste av antrekk. Gullkors herre er et tilbehør som kan bæres av alle, og som kan fungere i alle anledninger. Gullkorset kan passe like godt på en strandfest, som sammen med en dress i formelle forsamlinger.
Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig