365 dagers returrett – uansett grunn
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr
i
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
-20%På alt
Tilbud denne timen
Tilbud denne timen

alt
-20%
Meny
Søk
Logg inn
Ønskeliste
Kurv

Hvordan finner jeg belte størrelsen min?

Vi hater komplisert! Så vi bestemte oss for å liste opp alle beltene våre ei en størrelse,midjemål. Dette er hvordan de fleste merker måler sine belter størrelser.
Vi spesifiserer lengden fra enden av beltespennen til det midderste hullet, som illustrert i bildet under.
size of belt.

Dette er omtrent det samme som ditt midjemål.
For å finne beltestørrelsen din, kan du måle et belte du allerede har på denne måten, eller simpelthen bare måle midjen din.

Dette vil være den optimale størrelsen din, men så har jo belter heldigvis mer enn et hull, så om du måler midjen din til å være 100 cm, kan du likevel bruke et belte som er 105 cm, og også et som er 95 cm. Da bruker du bare andre hull enn det på midten.

Gjøre et skinnbelte kortere


Nesten alle våre skinnbelter kan gjøres kortere meget lett, uten verktøy. Så om du ikke vet størrelsen din, eller om du skal gi bort beltet som en gave, sjekk om det er mulig å gjøre beltet kortere(det vil stå i beskrivelsen), og så velg et par størrelser større enn det du tror personen trenger. Han kan alltids gjøre beltet kortere selv.

Det er ganske så lette å gjøre beltet kortere bare ved å skjære av en bit av skinnet, og så sette spennen tilbake på beltet. Det tar som regel ikke mer enn 5 minutter. Om dette er mulig på det beltet du vurderer å kjøpe, vil det stå nevnt i produkt beskrivelsen. Bildet under viser hvordan du kan gjøre et slikt belte kortere.

shortening a leather belt

Fant du ikke det du lette etter?

Send oss en e-post
Vi er tilgjengelige alle ukedager 09:00 - 16:00
81 50 35 80
Betalingsalternativer

Vi godtar de aller fleste kreditt- og debetkort. Kontakt oss om du har spørsmål.

Kontakt oss
81 50 35 80

Vi er tilgjengelige alle ukedager 09:00 - 16:00

Bli kjent med oss

Les om hvordan Trendhim vokste fra å være ingenting, til å bli en nettbutikk med over 5 000 unike produkter. Alle har en historie… men vår inneholder også gaseller.

Finn oss