365 dagers returrett – uansett grunn
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr
i
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Meny
Søk
Logg inn
Ønskeliste
Kurv

Når får jeg pengene mine tilbake?

Når vi mottar pakken din i retur, sender vi deg en bekreftelse på dette via e-post, og vi behandler refusjonen din umiddelbart.

Refusjonen blir automatisk tilbakeført via betalingsmetoden du valgte under returprosessen.

Hvis du har betalt med VISA eller annet debetkort


Pengene vil tilbakeføres til din konto innen 3-4 virkedager. Bankene vil ikke behandle refusjoner i helger eller på andre offentlige helligdager (og det er mange av disse), så ta dette med i beregningen.

Om du betalte med Mastercard eller et annet kredittkort


Du vil se refusjonen på din kontoutskrift innen 3-4 virkedager. Noen ganger tar det litt lenger tid for kredittkort. Vi skulle ønske at det ikke var slik, men dette ligger dessverre utenfor vår kontroll.

Pengene refunderes til selve kredittkortet, og ikke til kontoen som er knyttet til kortet. Dessverre så er dette den eneste måten vi kan behandle refusjoner for kredittkort på. Så husk å sjekke kontoutskriften for kredittkortet ditt.

Om du har betalt via PayPal


PayPal varsler deg via e-post når refusjonen har blitt behandlet. Dette tar som regel 1-2 dager. Hvis du brukte et debet- eller kredittkort når du gjorde PayPal-betalingen, kan det ta 3-4 dager ekstra før refusjonen vises på kontoutskriften din.


Om du betalte med Klarna faktura


  • Om du ikke har betalt Klarna fakturaen enda, kan vi forandrer fakturaen din slik at du kun behøver å betale 35 kroner for returfrakten (hvis du brukte returseddelen vår) og for produkter som eventuelt ikke har blitt sendt tilbake. Du mottar den nye fakturaen via e-post.
  • Om du allerede har betalt fakturaen, behandles refusjonen til Klarna umiddelbart. Klarna vil deretter refundere pengene til deg innen 14 dager. Om du opplever problemer med refusjonen din, kan du ringe Klarna på 21 01 89 91. Når vi har behandlet refusjonen din, og du har mottatt bekreftelse på e-post, er resten opp til Klarna.

Om du har bedt om refusjon direkte til bankkontoen din


Om du ba om refusjon til bankkontoen din (ved å oppgi IBAN for kontoen din under returprosessen), behandler vi refusjonen din innen 1-2 dager. Det tar 3-4 dager før pengene kommer inn på konto.

Fant du ikke det du lette etter?

Send oss en e-post
Vi er tilgjengelige alle ukedager 09:00 - 16:00
81 50 35 80
Betalingsalternativer

Vi godtar de aller fleste kreditt- og debetkort. Kontakt oss om du har spørsmål.

Kontakt oss
81 50 35 80

Vi er tilgjengelige alle ukedager 09:00 - 16:00

Bli kjent med oss

Les om hvordan Trendhim vokste fra å være ingenting, til å bli en nettbutikk med over 5 000 unike produkter. Alle har en historie… men vår inneholder også gaseller.

Finn oss