365 dagers returrett – uansett grunn
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr
i
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
-20%På alt
Tilbud denne timen
Tilbud denne timen

alt
-20%
Meny
Søk
Logg inn
Ønskeliste
Kurv

Tilbyr dere gravering?

Ja, vi tilbyr personlig gravering for mange av våre produkter.

Vi benytter oss av topp moderne laserverktøy for våre graveringer. Utstyret sørger for at graveringen kan utføres raskt, hvilket betyr at det ikke er noen ekstra leveringstid ved gravering.

En gravering kan gjøre et relativt ordinært stykke tilbehør til noe helt unikt. Så uansett om du skal kle deg opp til en viktig anledning, om du skal gi en presang på valentinsdagen, eller om du endelig skal gi faren din den presangen han fortjener, er en personlig gravering akkurat hva du trenger.

Ikke alle produktene du finner i nettbutikken vår kan bestilles med gravering. Uansett hvor hardt vi prøver, klarer vi rett og slett ikke å skrive 'Trendhim rocker' på en skjeggolje. Du kan se om gravering er tilgjengelig på produktsiden for hvert enkelt produkt. Merk at du ikke kan bytte tilbake produkter med inngravering, så sørg for at du bestiller riktig størrelse!

Fant du ikke det du lette etter?

Send oss en e-post
Vi er tilgjengelige alle ukedager 09:00 - 16:00
81 50 35 80
Betalingsalternativer

Vi godtar de aller fleste kreditt- og debetkort. Kontakt oss om du har spørsmål.

Kontakt oss
81 50 35 80

Vi er tilgjengelige alle ukedager 09:00 - 16:00

Bli kjent med oss

Les om hvordan Trendhim vokste fra å være ingenting, til å bli en nettbutikk med over 5 000 unike produkter. Alle har en historie… men vår inneholder også gaseller.

Finn oss