365 dagers returrett – uansett grunn
Gratis frakt på bestillinger over 449 kr
i
80 06 91 42 - (arbeidsdager 09:00-17:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
Søkeresultater for ""
Gratis frakt på bestillinger over 449 kr
i
Trendhim
×
Språk:
Alle kategorier
Armbånd
Barbering
Belter
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Sløyfer
Solbriller
Vesker
Øredobber / Ringer
80 06 91 42
Arbeidsdager 09:00-17:00

Tilbud og inspirasjon

Motta nyhetsbrevet vårt to ganger i uka.

Rabatter på opptil 50% – kun for mottakere av nyhetsbrevet.

Trendhims historie og kjerneverdier


Trendhims awesomeness- filosofi


Awesomeness, på godt norsk fantastiskhet, er den avgjørende hovedfaktoren i alt vi gjør hos Trendhim. Vi selger kun produkter som vi synes er awesome. Vi leverer kun en service som vi mener er awesome. Vi ansetter kun folk som vi synes er awesome. Vi gir våre kunder 365 dagers bytterett på produkter fordi vi mener at dette er awesome. Vi vil at våre kunder skal ha den best mulige shopping opplevelsen mulig ,og at de blir helt forelsket i sitt nye produkt. Så enkelt er det.


Les denne korte historien om hvordan Trendhim oppsto, fra krybbe til voksenalder(nesten) som best som vi kan huske det.
2007Alle gode historier starter tidlig, men ikke klokken 4 om morgenenTrendhim ble grunnlagt sent i 2007 av Sebastian og meg selv(Mikkel). Vi var kun 18 år gamle, og i ferd med å fullføre videregående. Unge, og fulle av energi, heldigvis litt naive, og med et brennende ønske om å starte vår egen bedrift.


Vi satt med 2 alternativer for hva vi følte var en god bedrift; hjemlevering av brød på lørdager og søndager, eller en nettbutikk med tilbehør og smykker for menn.


Du vet hvordan de sier at entrepenører må gjøre hva enn det kreves for å sørge for at bedriften lykkes? Vel. Hvor enn mye vi vil si oss enige i dette, fant vi raskt ut at det å stå opp klokken 4 for å levere brød, ikke helt var vår greie. Og dett var dett. Brød leveranse tidlig på morgenen led en rask død, og fra asken av å stå opp tidlig, steg Trendhim opp.


Mikkel and Sebastian as youngsters
Mikkel og Sebastian - De unge Trendhim entusiastene
2008Takk, mammaMed omtrent 40.000 hard tjente kroner fra å levere aviser til å binde blomsterbuketter(en historie for en annen gang) startet vi dette store eventyret.

Med vår naivitet kun overgått av vår driv, stupte vi med hodet først inn i alt av E-handel, god kundeservice, forsikring, regnskap, produkt fotografi og mye mer.


Vi hadde ild i våre hjerter og ønsket å bygge noe awesome!

How the Trendhim website looked in 2009
Et bilde av hvordan Trendhims nettside så ut i 2008/2009. Kom igjen. Bare le :-)

Mennskene rundt oss, familie og venner forstod ikke alltid hva det var vi gjorde. Noen grep en hver mulighet som fantes for å kommentere om hvor bra en god utdannelse var, og at det vi gjorde var risikabelt.
Men med tid og stunder, aksepterte selv Sebastians mamma på tross av sin magefølelse om sin sønns fremtid, at vi var to unge mennesker med en hjertesak, og at vi ikke kom til å slutte.

I dag er hun nok vår største fan, og hun legger merke til de minste feil på nettsiden før vi gjør det.200983m2 med RomHvis noen hadde fortalt oss på forhånd at vi ville jobbe 16 timer hver dag, 7 dager i uken, investere ytterligere 100.0000 kroner, og gi opp det meste av våre sosiale liv i omtrent 2 år, ville nok våre forventninger om å starte egen bedrift vært litt annerledes. Men det er der naiviteten til to unge entrepenører kommer til nytte.

Fra 2007 til 2010 hadde vi begge deltidsjobber på postkontoret, som sørget for brød(og noen ganger melk også) på bordet.
Både Sebastian og jeg,våre senger, bad, kjøkken, lager og kontor holdt til i en 83m2 stor leilighet.

billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2
Den 83m2 store leiligheten alle 3 av oss(Sebastian, Mikkel og Trendhim) bodde i et par år

Rom ble ikke bygd på en dag, og det visste vi.

På slutten av 2009, tjente endelig nok til å slutte i våre deltidsjobber og fokusere på Trendhim på heltid. Wow, for en følelse!

"Jeg husker fortsatt veldig klart den rare følelsen jeg hadde i magen på vei hjem etter at jeg hadde sluttet i jobben min på postkontoret. Det var en merkelig kombinasjon av ekstrem lykke, begeistring, stress, angst og et nært forestående nervøst sammenbrudd.

Var dette den riktige avgjørelsen? Trendhim måtte nå sørge for fulltids lønner til oss begge, med penger som kanskje ikke var der om 6 måneder.
På samme tidspunkt visste jeg, at vi nå hadde enda mer tid til å gjøre Trendhim fullstendig fantastisk. "2010Hvem trenger et soveromSaker og ting begynte å vokse raskt. Vi ekspanderte med nye produktkategorier og nye land, og på det tidspunktet trengte vi mer plass, og vi trengte det sårt. Vi hadde bokstavlig talt produkter i hvert eneste hjørne av leiligheten vår, og begge sov på små madrasser i stuen.

Som de to unge single guttene vi var, leide vi en stor villa i et familie nabolag. Så klart. Vi trodde dette var en perfekt løsning, fordi vi ikke behøvde å kjøre til jobb hver dag, og vi kunne kick ass hjemme fra morgen til solnedgang.


The villa we moved into in a suburban neighbourhood
Villaen lå i et forstads nabolag. Her var det plass til både oss og Trendhim.
2011En ny eraÅret 2011 banket på døren, og vi ble nødt til å flytte bedriften igjen, da eieren av villaen skulle selge, og av ellere annen grunn helt ukjent for oss, synes det var veldig pinlig å ha oss der mens den nye eieren flyttet inn.

Litt eldre, og litt klokere, og fortsatt veldig lidenskapelige om å bygge noe awesome, bestemte vi oss for å leie et ordentlig lager og kontor på 200m2.

The villa we moved into in a suburban neighbourhood
Det nye varehuset Trendhim flyttet inn i. Som du ser, så er vi to glade karer her.

Sebastian og jeg bodde fortsatt sammen. Ingenting føltes bedre enn å jobbe sammen hjemme, mens resten av verden sov.2012En rakett laget for å gå fort, ikke rett.Vi visste alltid at vi ville være noe mer enn bare en nettbutikk. I 2012 startet vi på neste etappe, å bygge den mest awesome merkevaren av tilbehør for menn. Slik ble Lucleon ble født. Vi jobbet vettet av oss i et par år, for å skape noe virkelig unikt, ned til siste detalj.

Når vi ser tilbake, burde vi ha holdt fokuset på Trendhim som en vanlig butikk en liten stund lenger. Men når du har så mye ild i deg, at du blir litt som en rakett, så kan det være vanskelig å holde raketten på stødig og rak kurs.

Til slutt, fant vi en perfekt balanse mellom Trendhim og Lucleon, og nå er Lucleon en integrert del av hvem vi er, og er en flott ledestjerne for hva vi ønsker å bygge i fremtiden. Dog på den tiden, gapte vi nok over mer enn vi kunne svelge.2014Redbull og ild er lik santDa 2013/2014 kom, startet det å gå enda fortere i svingene.

Trendhim familien vokste, og Martin ble med som tredje partner i bedriften. Han var litt energidrikke avhengig. Og det elsket vi!

Som du kan forestille deg, passet Martin inn perfekt, og vi hadde noen flotte sene jobbkvelder. Sovende på en madrass husker jeg faktisk å bli våknet en morgen til lyden av at Martin åpnet en boks med Redbull.

A picture of all 3 of us. From the left, Martin, Sebastian and Mikkel.
Et bilde av alle 3 av oss. Fra venstre, Martin, Sebastian og Mikkel..

Vi gikk også fra å pakke hver eneste ordre selv, til å ansette unge studenter som tok seg av dette, slik at vi kunne fokusere oss på å vokse.

På slutten av 2014 hadde Trendhim vokst raskere enn nyvannet bambusskudd. Vi hadde ekspandert til Norge, Sverige, Finland og Nederland. På samme tid doblet vi også utvalget av produkter det året. Ikke rart at vi følte oss opptatt.2015En fantastisk opplevelseKarina og Kristof ble med på temaet, utvalget vokste og vareuhset vårt på 200m2 ble bokstavelig talt så tettpakket av du måtte gå sidelengs for å plukke og pakke ordrene. Vi hadde praktisk talt gjort om lageret til små enveis gater.

Så vi hadde et familie møte, og tok en stor avgjørelse, trakk opp våre røtter, og sa farvel til vårt kjære hjem.
… Og flyttet inn på andre siden av gaten
A picture of the 5 of us. From the left, Sebastian, Karen, Karina, Mikkel, and Martin.
Et bilde av alle 5 av oss. Fra venstre; Sebastian, Karen, Karina, Mikkel og Martin. Kristof er dessverre ikke med på bildet.

Vi flyttet inn i vårt nåværende hovedkvarter med plass til go-kart løp, ping-pong bord og masse plass til å tenke stort.

Våre ungkarsdager og netter på madrasser i stuen var over.

Man kunne nesten tro at "dette var nå de ble profesjonelle". Dog det ble heller det motsatte. Tradisjonelt sett iallefall.

En av våre kjerneverdier er Loosey Goosey og dette er noe alle hos Trendhim holder nært hjertet. Vi bestemte for lenge siden, at vi aldri ønsket å bli profesjonelle kun for profesjonismens skyld. Ikke som bedrift, og ikke som individer. At vi alltid skulle snakke til våre kunder på et jordnært nivå, menneske til menneske. At våre ansatte skulle være en del av familien. At vi alltid skulle forsøke å vokse som mennesker, og som bedrift.


Vi har lyst til å bygge verdens mest awesome bedrift, både for kundene våre, og for våre ansatte.2016Ting skjer raskt!2016, var virkelig et drømmeår å få arbeide hos Trendhim. Så mange både utrolige og utfordrende ting har skjedd, og derfor er det vanskelig å vite hva som bør trekkes fram.

La oss starte med de nye landene. I starten av februar holdt vi fortsatt på å komme oss etter jula, samtidig som vi gjorde research på våre fantastiske naboer i Europa. Vi satt alle sammen rundt lunsjbordet vårt da vi gjorde avgjørelsen om hvilke 2 av våre 11 kandidater vi skulle utvide til. Men denne avgjørelsen hold kun inntil det var en som utbrøt "Hvorfor kan vi ikke bare åpne i alle 11?".

Dette var en utmerket idé, og nettopp derfor valgte vi å bare kjøre på. 2 uker senere hadde vi dermed 43 oversettere som arbeidet på å oversette hele nettsiden, inkludert 3000 produkter til 8 språk for 11 ulike markeder.

Da vi utvidet til nye land og markeder, fikk vi også tilbakemeldinger om at kundene ville ha flere varer å velge i. Derfor satt vi oss et mål om å gå fra 3000 til 5000 unike varer i sortimentet før årets slutt. Vi hadde tross alt skaffet oss et gigantisk lager som måtte fylles opp. Vi nådde dette målet i midten av November, og lageret vårt er nå mildt sagt fylt til randen. Det er ganske artig å tenkte på at vi mente 1000m2 skulle kunne holde for oss i mange år framover. Der tok vi alvorlig feil!

Selv om dette var ganske mye å gape over på ett år, stoppet vi ikke der. I begynnelsen av september bestemte vi oss for å åpne en ekte butikk før jul. Det sier seg vel selv at dette var en stor og ekstremt tidkrevende oppgave. Vi måtte designe butikken, skaffe utstillingsdukker, hyller, knagger, og alt mulig annet en butikk trenger, i tillegg til at vi måtte finne det perfekte lokalet, velge ut produkter å selge, og ansette folk til å jobbe der. Jeg blir nesten sliten bare av å skrive om dette, men vi klarte allikevel å nå målet vårt, og butikken ble veldig godt mottatt av hjembyen vår Horsens.
The trendhim store in Horsens
Trendhims første butikk.

Selv om alle de nevnte bragdene har vært fantastisk, har faktisk folkene vært den aller beste delen av 2016. Vi føler oss utrolig privilegerte som får omgi oss med flere hardtarbeidende, omsorgsfulle, ansvarlige, og effektive personer enn noen gang tidligere. Trendhim består nå faktisk av hele 50 fantastisk flotte folk. Noen arbeider deltid, andre fulltid, men alle er akkurat like fantastiske. Vi forsøkte å få alle til kontoret for å ta et bilde, men det viste seg å være veldig vanskelig, så du får nøye deg med 26 av dem :-)
Trendhim team
Trendhim-teamet, glade og fjollete.
2017


Store planer, med en liten klype fjasVi har store planer for 2017 :-) Blant annet ønsker vi å kunne tilby verdens aller beste kundeopplevelse.

Betyr dette at vi kommer til å arbeide ræva av oss i år også? Ja, sannsynligvis, men det betyr ikke at vi ikke kan ha det litt moro. Å kombinere jobb og fjas er en del av hverdagen på Trendhim, og dette førte nylig til vår nye 404 side, med denne fete gif-en :-)
Mikkel jump
Ingen Mikkeler ble skadet under filmingen av denne videoen.

Det var alt for nå, men følg med, for her kommer det til å skje mye rart i fremtiden!
Takk for at du leste historien vår, og takk for at du på en eller annen måte er en del av Trendhim.


Trendhims kjerneverdier


Våre 6 kjerneverdier er viktige for oss. De er noe vi gjør vårt beste for å leve etter hver dag, både som individer og som en bedrift. Vi vil skape en relasjon til våre flotte kunder ved å vise hvem vi virkelig er.#1: Vi leverer wow


valueprop
Alle våre kunder, burde ha lyst til å komme tilbake. Vi løser problemer raskt, enkelt og effektivt. Det finnes en WOW- effekt, og en Trendhim sjel i alt vi gjør, og vi leverer alltid det som er forventet


#2: Loosey goosey


valueprop
Vi følger ikke spesielle foreskrevne regler eller generelle sosiale forventninger. Vi overser enkelte grenser. Vi kommuniserer alltid med kundene våre på en jordnær og menneskelig måte. Vi er ikke profesjonelle for profesjonalismens skyld. Vår humor og personlighet skinner gjennom i alt vi gjør.


#3: Vi har det gøy


valueprop
Et morsomt miljø skaper glade folk. Hos Trendhim har vi rom for både lek og morro, men vi vet når vi skal jobbe hardt. Trendhim er virkelig et spesielt sted å være./span>


#4: Vi er effektive


valueprop
Vi er alltid klare for forandring, fordi forandring betyr vekst. Det er aldri langt fra idé til handling, og vi fullfører i dag, det andre utsetter til i morgen. Vi ligger ett skritt foran.


#5: Vi kjemper som et team


valueprop
Trendhim jobber som en stor familie. Alle trår til når det trengs,uansett hva slags oppgave det gjelder. Vi lytter til alle, og alle idéer blir hørt.


#6: Hakuna Matata


valueprop
Det betyr ingen bekymringer.
Møt familienSebastian
Regnskap og Design
Martin
Tekniske saker
Mikkel
Innkjøp & Brands
Karina
Kundeservice
Kristof
Europeisk vekstPraktisk informasjon


Trendhim ApS
VAT: DK32261930
Egeskovvej 2A
DK-8700 Horsens
Denmark

E-mail: info@trendhim.no
Phone: 21 40 32 80

Fant du ikke det du lette etter?

Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig