Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

BREDE SKINNARMBÅND FOR MENN

Med brede armbånd måles vanligvis høyden på armbåndet som om det ble oppstilt på et bord. Alle våre modeller er laget av ekte kuskinn og kan ofte låses i flere forskjellige lengder.
Alle modeller er på lager.

Hvordan måle
kr
kr
18 varer

BREDE LÆRARMBÅND

Når vi snakker om lærarmbånd til menn, må man merke seg at det finnes tre forskjellige typer skinn: toppnarvet, fullnarvet og splittskinn. Splittskinn er av laveste kvalitet, og har noen ganger et topplag som ikke er laget av skinn.

Hos Trendhim selger vi for det meste armbånd laget av toppnarvet eller fullnarvet skinn, men for noen mindre eller tynnere armbånd er det ikke mulig å bruke denne typen lær.

Brede lærarmbånd passer godt til et uformelt antrekk, er maskulint og er et flott tilbehør når du bruker alle typer t-skjorter.

HVILKEN STØRRELSE?

For å måle hvilken størrelse du trenger på armbånd, bør du bruke et målebånd eller et stykke hyssing og måle rundt håndleddet, rett over håndleddbenet. Når du måler håndleddet, bør målebåndet ikke være for tettsittende. Du bør legge til 0,8 inces (2 cm) til håndleddmålet ditt for å få den ideelle armbåndsstørrelsen.

Se eksempelet ovenfor der håndleddet måler 8,25 tommer (21 cm). Her bør mannen se etter et armbånd på rundt 23 cm i omkrets.

Skulle du velge armbåndet som gave, eller av en eller annen grunn ikke vet den nøyaktige størrelsen, her er noen generelle retningslinjer.

8 1/2 tommer eller 21,5 cm = Passer en mann med små håndledd

9 tommer eller 22,8 cm = Passer en mann med mellomstore håndledd

9 1 /2 tommer eller 24 cm = Passer en mann med store håndledd

Du kan filtrere etter størrelse for alle armbåndene øverst i denne kategorien.

Se alle armbånd til menn her