365-dagers returrett
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armbånd
Barbering
Belter
Briller uten styrke
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Sløyfer
Solbriller
Vesker
Ørepynt
81 50 35 80
Arbeidsdager 09:00-16:00
Vis alle

Alle har en historie

Vi ønsker å hjelpe alle menn med å fortelle sin.

Vår visjon

Tilbehør for menn handler ikke om å pynte seg for spesielle anledninger, og det er på ingen måte forbeholdt en spesiell gruppe menn. Det handler ikke om gimmik, og heller ikke nødvendigvis om å se bre ut. Det handler om å fortelle historien om deg selv, og å uttrykke hvem du er – og nettopp det kan du gjøre gjennom små detaljer, altså tilbehør og accessoirer.

Trendhim designer kvalitetsprodukter som både er trendy og rimelig priset. Vi har i skrivende stund 13 merker i porteføljen, som kontinuerlig lanserer nye kolleksjoner , samtidig som vi fortløpende publiserer artikler som veileder deg til hvordan du kan dra nytte av alle de nye produktene.

Våre verdier

Vil du jobbe i Trendhim?

Se gjennom våre ledige stillinger og bli bedre kjent med oss ved å lese vår Atlas og Merkevarekatalog.

Historien om Trendhim

Du kjenner sikkert til de dagene hvor du trykker og trykker på snooze-knappen, og tanken på å holde senga ser ut som det eneste rette valget? Ja, det gjør vi også.

Det er valgene vi gjør som former historien vår.

Vi kan ikke hjelpe deg med å velge hvor lenge du skal sove, men vi kan hjelpe deg med å fortelle din historie ved å tilby et bredt utvalg av produkter du ikke finner noe annet sted. På Trendhim finner du produkter under 13 unike merker – alle designet i Danmark – som alle kan uttrykke noe om deg.

Hva velger du?

Hvilken historie vil du fortelle?

Les om hvordan Trendhim ble til, fra fødselen til i dag – i alle fall slik vi husker at det gikk til.

2007

Alle gode historier starter på begynnelsen… Men ikke nødvendigvis klokka 4 om morgenen.

Trendhim ble grunnlagt sent i 2007 av Sebastian og meg selv (Mikkel). Vi var kun 18 år gamle, og i ferd med å fullføre videregående. Vi var unge og energiske, med en kryende drøm om å starte vår egen bedrift… og heldigvis naive nok til å faktisk gjøre det.

Vi satt med 2 alternativer for hva vi følte var en god bedrift – hjemlevering av brød på lørdager og søndager, eller en nettbutikk med tilbehør og smykker for menn.

Du vet hvordan de sier at entreprenører må gjøre hva enn som kreves for å sørge for at bedriften lykkes? Vel, vel. Uansett hvor mye vi vil si oss enige i dette, fant vi raskt ut at det å stå opp klokken 4 for å levere brød, ikke helt var vår greie.

Og dett var dett. Brødleveranse tidlig på morgenen led en rask død, og fra asken av å stå opp tidlig, steg Trendhim opp.

2008

Takk, mamma!

Med omtrent 40 000 kroner i startkapital. Tjent opp gjennom alt fra å levere aviser til å binde blomsterbuketter (en historie for en annen gang) startet vi dette store eventyret.

Med vår naivitet kun overgått av vår driv, stupte vi med hodet først inn i alt av e-handel, god kundeservice, forsikring, regnskap, produktfotografering og mye mer.

Menneskene rundt oss forstod ikke alltid hva det var vi gjorde. Noen grep enhver mulighet som bød seg for å preke om hvor viktig en god utdannelse var, og at det vi gjorde var risikabelt.

Etter lang tid aksepterte selv Sebastians mamma – på tross av sine bekymringer for sin sønns fremtid – at vi var to unge mennesker med en hjertesak, og at vi ikke kom til å holde opp bare fordi hun ba om det.

I dag er hun nok vår største fan, og hun legger merke til de minste feil på nettsiden før vi gjør det.

Trendhims nettside i 2008/2009. Ja, det er lov å le!

2009

Vårt lille slott

Hvis noen hadde fortalt oss på forhånd at vi ville jobbe 16 timer hver dag, 7 dager i uken, investere ytterligere 100 000 kroner, og gi opp det meste av våre sosiale liv i omtrent 2 år, ville nok våre forventninger om å starte egen bedrift vært litt annerledes. Men det er der naiviteten til to unge entreprenører kommer til nytte.

Fra 2007 til 2010 hadde vi begge deltidsjobber på postkontoret, som sørget for brød (og noen ganger melk) på bordet.

Både Sebastian og jeg, våre senger, bad, kjøkken, lager og kontor, holdt til i en 83m2 stor leilighet.

Den 83m2 store leiligheten vi tre – Sebastian, Mikkel og Trendhim – både bodde og arbeidet i et par år.

Rom ble ikke bygd på en dag, og det var vi full klare over.

På slutten av 2009 tjente vi endelig nok til å slutte i våre deltidsjobber og fokusere fullt og helt på Trendhim. Wow, for en følelse!

Jeg husker fortsatt veldig klart den rare følelsen jeg hadde i magen på vei hjem etter at jeg hadde sluttet i jobben min på postkontoret. Det var en merkelig kombinasjon av ekstrem lykke, begeistring, stress, angst og et nært forestående nervøst sammenbrudd.

Var dette den riktige avgjørelsen? Trendhim måtte nå sørge for fulltidslønninger til oss begge. Men hvem kunne være sikre på at bedriften fortsatt ville være profitabel om seks måneder?

Samtidig visste jeg at vi nå hadde enda mer tid til å gjøre Trendhim fullstendig fantastisk!

2010

Hvem trenger vel soverom?

Ting begynte å vokse raskt. Vi ekspanderte med nye produktkategorier og nye land, og på det tidspunktet trengte vi mer plass, og vi trengte det sårt. Vi hadde bokstavelig talt produkter i hvert eneste hjørne av leiligheten vår, og begge sov på små madrasser i stuen.

Som de to unge single guttene vi var, leide vi en stor villa i et familienabolag. Så klart. Vi trodde dette var en perfekt løsning, fordi vi ikke behøvde å kjøre til jobb hver dag, og vi kunne kjøre på hjemme fra morgen til solnedgang.

Villaen vår… hvor det var plass til både Trendhim og oss.

2011

En ny æra

Året 2011 banket på døren, og vi ble nødt til å flytte bedriften igjen. Eieren av villaen skulle selge, og av en eller annen grunn synes han det var litt kinkig å ha oss der mens den nye eieren flyttet inn.

Litt eldre, litt klokere, og fortsatt veldig lidenskapelige om å bygge noe awesome, bestemte vi oss for å leie et ordentlig lager og kontor på 200m2.

Vårt første varehus.

2012

Raketter er lagd for å fly raskt – ikke rett fram

Vi visste alltid at vi ville være noe mer enn bare en nettbutikk. I 2012 startet vi på neste etappe; Å bygge den råeste merkevaren av tilbehør for menn. Vi arbeidet både hardt og lenge. Og til slutt – trommevirvel – ble Lucleon født.

Å utarbeide vår egen merkevare og designe våre egne produkter, reflekterte vår tro på fremtiden. Det var en historie vi bare måtte fortelle… selv om det på den tiden var mye å gape over.

2014

Redbull og ild er en perfekt kombo

Da 2013/2014 kom, startet det å gå enda fortere i svingene.

Trendhim-familien vokste, og Martin ble med som tredje partner i bedriften. Han var mildt sagt avhengig av energidrikker. Og det elsket vi!

Martin passet perfekt inn i familien, og vi hadde noen flotte sene jobbkvelder. Sovende på en madrass husker jeg faktisk å bli våknet en morgen til lyden av at Martin åpnet en boks med Redbull.

Oss tre – Martin, Sebastian og Mikkel

På slutten av 2014 hadde Trendhim vokst og ekspandert til Norge, Sverige, Finland og Nederland. Vi doblet også utvalget av produkter det året, og vi begynte å ansette studenter til å ta seg av pakkingen av ordre. Ser ut som energidrikken funka!

2015

En fantastisk opplevelse

Karina og Kristof ble med på temaet, utvalget vokste og varehuset vårt på 200m2 ble bokstavelig talt så tettpakket av du måtte gå sidelengs for å plukke og pakke ordrene.

Vi hadde praktisk talt gjort om lageret til små enveisgater. Så vi hadde et familiemøte, og tok en stor avgjørelse, trakk opp våre røtter, og sa farvel til vårt kjære hjem.… Og flyttet inn på andre siden av gaten.

Oss fem – Sebastian, Karen, Karina, Mikkel og Martin. Kristof er dessverre ikke med på bildet.

Vi flyttet inn i vårt nåværende hovedkvarter med plass til go-kart løp, ping-pong bord og masse plass til å tenke stort.

Våre ungkarsdager og netter på madrasser i stuen var over.

Man kunne nesten tro at «dette var nå de ble profesjonelle». Vel... ikke helt.

En av våre kjerneverdier er Hakuna Matata, og dette er noe alle hos Trendhim holder nært hjertet. Vi bestemte for lenge siden at vi aldri ønsket å bli profesjonelle kun for profesjonismens skyld.

Vi ønsker å snakke med kundene som likemenn. Vi ønsker at våre ansatte skal være en del av familien. Vi ønsker at vi hele tiden skal vokse – både som mennesker og som bedrift. Det er mye mer enn bare det å være «profesjonell».

Alle historier er forskjellige. Vi ønsker ikke å passe inn i noen konvensjonell bås, så hvorfor skal vi ønske at andre skal det?

2016

Ting skjer raskt!

Ahh… 2016.

I slutten av februar dette året ekspanderte vi til 11 nye land, og vi ansatte 43 oversettere. Å åpne opp for så mange nye markeder betydde at alle de 3000 produktene – og ikke minst hele nettsiden – måtte oversettes til 8 ulike språk! Det var ikke gjort i en håndvending. Men er det vel noe gøy når ting går for lett?

Dette året satt vi også et mål om å gå fra 3000 unike varer i sortimentet, til 5000 varer ved årets slutt. Vi hadde jo tross alt et stort lager å fylle opp.

2017-2018

Løp kjære gaselle

Selv en serverkrasj på selveste Black Friday kunne ikke sette en stopper for raketten vår i november 2018… selv om den serveren virkelig prøvde hardt. Vi klarte heldigvis å ri av stormen, og få ut alle produkter i tide. Vi fikk dessuten mediedekning i hjemlandet. Sebastian ble kjendis for en dag!

Vi åpnet opp i 12 nye land i 2017/2018 – inkludert Australia, Singapore, Sør-Afrika, Canada, New Zealand og USA. Det vil si 28 aktive markeder.

En stor del av dette året gikk også med til å ta et steg tilbake, se på oss selv, og rendyrke vår merkevares DNA. Dessuten var vi Danmarks 10. raskest voksende bedrift i 2017 – en ‘Gasellebedrift’.

Vi vet ikke hvordan ekte gaseller gjør det… men vi fikk det i alle fall til med en god kombinasjon av bra folk og troen på å levere gode produkter. Og vi er glade for at det ikke finnes hyener i Horsens.

2019

Flere historier å fortelle

Husker du vi nevnte merket vi lanserte tilbake i 2012? Vi har nå hele 13 unike merker under våre vinger, og hele 1600 produkter i porteføljen. Fokuset vårt er fortsatt på å utvikle produkter som er designet i Danmark, av våre egne folk, og å tilby dem eksklusivt gjennom Trendhim.

Det er ikke så mye som har endret seg, bortsett fra at kundene nå har mye mer å velge i, og med det mange flere måter å fortelle sin historie på. Martin er fortsatt helt gal etter energidrikker, og ingen av oss angrer på at vi droppet ideen med å levere brød i helgene… ser ut som den snooze-knappen vant til slutt.

Når alt det er sagt, er det mest givende med Trendhim, folkene. Vi føler oss utrolig beæret for å kunne omgi oss med flere hardtarbeidende, kjærlige, ansvarlige og smarte folk enn noen sinne før. Trendhim-teamet består nå faktisk av over 50 fantastiske personer. Noen av dem på deltid, andre på heltid… og alle er de akkurat like fantastiske!

Vi prøvde å få med alle sammen på et familiebilde, men det viste seg dessverre å være helt umulig. Du får nøye deg med 26 av oss for nå.

Ja, der har du historien vår fram til i dag. Som alle gode historier er det også her mer i vente, og vi er like spente som deg på fortsettelsen.

Takk for at du er en del av Trendhim. Nå er det på tide å komme tilbake til din historie. Sørg for at den blir god!

Nye artikler

How we designed the Traveller's Collection

We're all suffering from an ache to explore the world. This pain inspired a line of accessories made for adventure.

Gifteringer for Herrer – Din Ultimate veiledning

Fra å velge den perfekte ringstørrelsen til å handle utradisjonelle gifteringer, oppdag hvor enkelt det er å feire den s...

Helbredende Armbånd for Menn – Hvilke Egenskaper Har Edelstener

Les hvorfor helbredende edelstener for menn er så spesielle, og hvordan velge den riktige for deg.

Valentinsgaver til Han

Fra Dansk- designede klokker til ringer, halskjeder og armbånd, finn gaven til han som betyr noe på Valentinsdagen.

Hva er et 24 timers klokke med én viser, og hvorfor skal du kjøpe en?

Lær deg hvordan du skal lese av en 24 timers klokke med én viser, og hvordan du kan bruke den for å fortelle din histori...

Hva er en klokke med månefaser og hvordan den stilles

Lær deg hvordan du bruker og stiller verdens eldste klokke- månefasene.

Slik rengjører du og tar vare på Herrearmbånd

Vi svarer på alle spørsmål når det gjelder vedlikehold av armbånd for herrer. Fra å svømme med trekuler til å sove med r...

4 spørsmål du må svare på før du kjøper en skjelletklokke

Ved å stille deg selv disse 4 spørsmålene blir det enklere å finne riktig klokke og å forstå hvordan du skal håndtere de...

Slik bærer du et lommeur med stil

Sjekk ut hvordan du skal ha på deg et lommeur med alt i fra hvilken lenke som passer og knapphullet du fester det til.

Se alle artikler
Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig