Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 40 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss

VÅRT ANSVAR

Som et foretak anser vi oss ansvarlige for våre kunder og planeten vi bor på. Kompleksiteten av leverandørkjedene i moteindustrien krever tiltak for å dempe negative konsekvenser, som for eksempel innvirkningen av logistikk og produksjon på miljøet. For å minimere vår miljøpåvirkning og øke trivselen til våre brødre og søstre rundt om i verden, gjør vi vårt beste for å ta bevisste avgjørelser om disse effektene. Vi ønsker å bidra til å endre vår bransje til det bedre, men er også klar over at det er en viktig oppgave. Vi er ikke et bærekraftig merke ennå, men vi har begynt på en reise for å komme dit. Vi håper at vi, i nært samarbeid med våre leverandørkjedepartnere og industrien som helhet, kan nå dette målet.

"Ærlighet og mangfold har alltid vært en del av kulturen vår, og vi prøver å bringe disse verdiene inn i vårt arbeid med CSR og ESG. Vi er ikke der vi ønsker å være ennå, men vi tar vårt ansvar på alvor og forbedrer oss år etter år som del av vår vekst som selskap."- Sebastian Petersen, administrerende direktør i Trendhim

Våre Verdier

Å sikre velvære til arbeidere, dyr og miljø, har alltid vært en del av vårt DNA. Vi har innlemmet det i måten vi driver forretning på. For oss er bærekraft en forretningsmessig nødvendighet, og avgjørende for vår langsiktige suksess. Vi jobber hele tiden mot full åpenhet i forsyningskjeden vår, men dette er et veldig komplekst område. For oss betyr åpenhet og ærlighet noe som er grunnleggende for ethvert godt forretningspartnerskap. Det er derfor alle våre leverandører har signert vår atferdskodeks for leverandører, som setter dem under strenge krav når det gjelder menneske-, arbeids- og dyrerettigheter, miljøvern og mange andre emner. Krav vi alle må forholde oss til hvis vi ønsker å forbedre oss.

Retningslinjer

Vårt forhold til våre leverandører er basert på retningslinjer som veileder oss mot en mer bærekraftig fremtid. Disse retningslinjene gjør relasjonene våre mer transparente.

ETISKE RETNINGSLINJER

Våre etiske retningslinjer for leverandører sier: «Vi erkjenner at bærekraftig utvikling er noe vi ikke vil oppnå umiddelbart. Snarere er det en kontinuerlig prosess – en reise vi tar sammen.»

Retningslinjene er basert på Verdenserklæringen om Menneskerettigheter og sentrale FN- og ILO-konvensjoner. Kravene som er oppført omfatter alle fabrikker som er inngått kontrakt med oss, og alle arbeidere i dem. Disse etiske retningslinjene er en bindende og langsiktig avtale for å beskytte alle virksomheter, ansatte og dyr som er involvert i vår virksomhet.

ANDRE RETNINGSLINJER

Alle våre leverandører er også pålagt å signere følgende retningslinjer:

  • Leverandørens atferdskodeks
  • Dyrevelferdspolitikk
  • Anti-korrupsjonspolitikk
  • Barnearbeidspolitikk
  • Retningslinjer for Kjemiske Restriksjoner

GRØNN ENERGI HOS TRENDHIM

Strømmen på vårt hovedkontor og lager er 100 % miljøvennlig, og kommer fra danske vindturbiner. Vår energileverandør NRGI planter trær for å kompensere for Co2-utslippene som følge av strømforbruket vårt, noe som gjør energiforsyningen vår klimanøytral.

MILJØVENNLIG LYS

Etter hvert som teamet vårt vokser, trenger vi større kontorlokaler. Flyttingen til vårt nye kontor var en mulighet for endring. LED-lys er mer energieffektive enn vanlig belysning og har lengre levetid. Dette reduserer forbruket, og dermed miljøpåvirkningen fra masseproduksjon. Derfor investerte vi i nye LED-lys til kontoret vårt, og reduserte energiforbruket vårt med 35 %!

DEN RENESTE SKYEN I INDUSTRIEN

Datalagring påvirker miljøet negativt ettersom det krever enorme mengder energi. Vi er klar over den negative miljøpåvirkningen av datalagring da de krever enorme mengder energi. Trendhim kjører på Google Cloud, som er den reneste skyen i bransjen. Den er for tiden karbonnøytral, men har som mål å kjøre på 100 % karbonfri energi innen 2030.

Les mer om skyen på Google's egne hjemmesider

RESIRKULERING, RESIRKULERING, RESIRKULERING

RESIRKULERTE PAPPESKER

Du vet at dagen din blir mye bedre når du endelig får Trendhim-pakken din levert. Nå kan du nyte det enda mer, i og med at alle pappeskene vi bruker er laget av resirkulert papp. Selv produksjonen av konvoluttene vi bruker til frakt er klimanøytrale.

LAGERLØSNINGER

Oppbevaringsløsningene på vårt nye lager er mer effektive og miljøvennlige. De er laget av 100 % resirkulert papir, og de er 100 % resirkulerbare når vi er ferdige med dem!

Les mer om bærekraftige løsninger på Pallite's egen hjemmeside

GOD KARMA PROSJEKTET

Ved hjelp av våre kunder støtter vi gode formål og mindre tiltak som positivt påvirker livene til mennesker som trenger det, fortjener det, eller bare fordi vi vil! Vi har sendt tilbehør på auksjon for å skaffe midler til hjemløse, sendt barberkrem til kardiologiske avdelinger, og gitt toalettsaker og godteri til underprivilegerte barn, for bare å nevne noen få tiltak.

Bærekraftige Partnerskap

INVESTERER I KUNNSKAP

Det er lettere å gjennomføre endringer med de rette menneskene på plass. Det er derfor vi samarbeidet med Sustainawear for å bli mer kunnskapsrike om spørsmål omkring bærekraft. Gjennom programmet deres lærer vi hele tiden hvordan vi kan bli mer bevisste på praksisen vår, og tenke bærekraft i beslutningene våre. Programmet er designet av ekspertene i bransjen, og skaper derfor stor merverdi til vår implementering av saker om både CSR og ESG.

Les mer om Sustianawear på deres egen hjemmeside

Gir avfallet et nytt liv

Vi revurderer måten vi kaster avfallsprodukter på, og gir dem en sirkulær livssyklus. Vi har inngått samarbeid med Upcycling Forum, en organisasjon som hjelper bedrifter med å resirkulere avfall. Sammen er vi i ferd med å implementere FNs bærekraftmål som Anstendig Arbeid og Økonomisk Vekst, Ansvarlig Forbruk og Produksjon, og Partnerskap for Målene( Les mer om FN sitt mål på hjemmesiden). Vi håper på å finne nye formål for alle produkter og materialer som ikke kan selges på vår nettside av forskjellige årsaker.

Varsling

Vår langsiktige suksess er bygget på å gjøre forretninger rettferdig og etisk. Varsling er en tjeneste som lar deg rapportere eventuelle bekymringer eller brudd på våre etiske retningslinjer eller verdier. Du kan snakke om dine bekymringer anonymt og uten bevisbyrde - bare i god tro - nedenfor.

Reporter varslingssaker her