Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

BARBERHØVLER FOR MENN

Når du skal oppnå en jevn og god barbering, er verktøyet du bruker minst like viktig som teknikken din. Oppgrader barberingen din med en av våre elegante og ergonomisk utformede barberhøvler – designet for bruk med moderne barberhoder.

kr
kr
3 varer

BARBERHODER MED FLERE BLADER

Finn fram et hvilket som helst ukeblad for menn, så vil du nærmest garantert finne reklame for barberhøvler med utskiftbare hoder. Denne typen barberhøvler ble utformet for å gjøre barberingen enklere, ved å benytte utskiftbare barberhoder med flere blader.

Den fremste fordelen med denne typen barberhøvler er at de er enkle og veldig trygge å bruke – det skal godt gjøres å skjære seg med en sånn en (til forskjell fra de klassiske barberhøvlene og -knivene). Alle modellene du finner i utvalget vårt passer med barberhodene du finner i enhver matbutikk og på ethvert apotek.

HVORFOR IKKE BARE GÅ FOR ENGANGSHØVLER?

Dette er høvler hvor håndtaket og bladet er utformet i ett, og de kastes så snart bladet ikke er skarpt nok lenger. Disse selges gjerne i poser til en billig penge på matbutikken. Engangshøvler varer dog ikke lenge, og en kan se med det blotte øyet at barberingen ikke er like tett og jevn som den burde være.

SLIK FÅR DU EN TETT OG JEVN BARBERING

Måten du holder høvelen din på, avgjør hvordan resultatet av barberingen blir. Om skaftet er for stort, klarer du ikke å få et komfortabelt grep. Om skaftet er for smalt eller dårlig utformet, kan du fort glippe taket, og det kan ende med blod... Det ideelle skaftet gir deg god kontroll, og alt føles rett og slett riktig.

Skaftene i sortimentet vårt:

Gir fingrene et trygt og godt grep.

Er vannavstøtende og forhindrer glipping.

Sitter godt i hånden og roteres enkelt.

Du har kanskje ikke tenkt mye på selve skaftet på barberhøvelen? Men det siste du ønsker er vel at du glipper taket mens du har et sylskarpt barberblad på strupen.

KAN JEG HA MED BARBERHØVELEN I HÅNDBAGASJEN?

Ifølge Luftfartstilsynet kan du ha med det både engangshøvler og høvler hvor det er flere blader montert i en holder/kassett på flyet. Dette omfatter våre moderne barberhøvler. Tradisjonelle barberhøvler eller løse barberblader er dog ikke tillatt. Sjekk gjerne reglene for landene du skal reise til/flyselskapet du skal reise med, ettersom reglene kan variere.

Se hele vårt utvalg av produkter for barbering av menn her.