Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

BARBERKNIVER

Det kreves en tålmodig mann, og en stødig hånd, for å håndtere en barberkniv, men til gjengjeld gir den også en fantastisk tett og jevn barbering, samt en fantastisk mestringsfølelse. Hos oss finner du barberkniver for både nybegynnere og erfarne barberere, i tillegg til kniver med utskiftbare blader, og selvfølgelig muligheten for personlig gravering.

kr
kr
13 varer

BRUK BARBERKNIV FOR EN TETT OG JEVN BARBERING

Da menn virkelig begynte å ta barberingen på alvor, var det barberkniven de gikk for. Det skarpe knivbladet glir lett, men elegant, gjennom selv det røffeste skjegg. Dessuten er barberkniven en investering som kan være med deg livet ut, til stor forskjell fra for eksempel engangshøvler.

Om du er lei av å måtte punge ut for dyre barberblader i både tide og utide, kan vi så absolutt anbefale at du heller investerer i en god barberkniv.

BARBERKNIVENS ANATOMI

1. Håndtak

2. Skulder

3. Rygg

4. Hode

5. Spiss

6. Egg/Skjærekant

7. Blad

8. Hæl

9. Skaft

10. Pivot

11. Tang

BARBERKNIV MED UTSKIFTBART BLAD

Barberkniver med utskiftbart blad brukes først og fremst av hygieniske hensyn. For slike kniver brukes gjerne standard, tosidige barberblader, som knekkes på midten for å få et blad med kun én egg. Disse er perfekt om du for eksempel ønsker å bruke samme kniv både i ansiktet og ellers på kroppen.

BREDDE PÅ BARBERKNIVEN

En bred kniv gjør det både raskt og enkelt å få barberingen unnagjort. På den annen side kan knivens størrelse gjøre det litt vrient å komme til rundt nese og ører. Til syvende og sist er knivens bredde rett og slett en smaksak.

RUSTFRITT STÅL ELLER KARBONSTÅL?

Barberkniver for menn produseres hovedsakelig i enten rustfritt stål eller karbonstål.

KARBONSTÅL

Barberkniver av karbonstål kan slipes enda skarpere enn kniver av rustfritt stål. Til gjengjeld krever karbonstålet mer vedlikehold, og det må oljes for å forhindre rust.

RUSTFRITT STÅL

Selv om det rustfrie stålet ikke kan slipes like skarpt som karbonstålet, kan det gi deg mange tette og jevne barberinger mellom hver gang det trengs å slipes opp. Dessuten tåler det rustfrie stålet fuktighet godt, hvilket betyr du fint kan oppbevare det der det brukes... på badet.

UNIKE BARBERKNIVER

Vi i Trendhim liker å se på oss selv som gave-eksperter, og vi setter personlige og unike gaver spesielt høyt. Ved å ta deg tiden til å få en gave gravert, viser du at du virkelig har tenkt på mottakeren. Så om du er på utkikk etter en personlige gave til en spesiell fyr, bør du i det minste vurdere en barberkniv med en personlig gravering.

Vi tilbyr lasergravering, som kan gjøre din neste presang til en sikker vinner. Men ikke glem deg selv heller; Etter at du har kjøpt en inngravert barberkniv til farsdagen, eller til en god venns bursdag, bør du også bestille en unik, gravert barberkniv til deg selv. Du kan for eksempel inngravere navnet ditt... eller en vennlig påminnelse om at du burde ta det rolig for å ikke skjære deg selv.

Se hele vårt utvalg av produkter for barbering av menn her.