Tlf: 21 40 32 80
Gratis frakt 1-5 virkedager
Gratis retur - 365 dagers bytterett

Smykker & accessories for menn

65.000 fornøyde kunder siden 2007

Safety razor

41 produkter på lager - Levering 1-5 virkedager

Her finner du vårt utvalg i klassiske, gammeldagse double-edge sikkerhetshøvler.
Veien til den mest maskuline, billige og tette barbering.
Les mer om DE- høvler i bunden av kategorien.
Ditt valg:
Nulstil alle filter
+
Farge

Kremfarget

Svart

Brown

Hvit

Steel

Gull

Red

Grønn

Lukk
Materiale

Annet metall

Lær

Rustfritt stål

Annet Materiale

Tre

Lukk
Merke

Benjamin Barber

Frank Shaving

Giesen & Forsthoff

Parker

Razolution

Titan

Trendhim

Lukk
Pris
kr
-
kr
Bruk
Sorter etter
41 varer funnet
et øyeblikk..

Få rabatt og inspirasjon hver uke

  • - Opptil 40% rabatt på nye kolleksjoner
  • - Motta Europas mest inspirerende "ukens look"
  • - Eksklusive rabatter til mottakere av nyhetsbrevet på opptil 50%

...og mye mer i din innboks 1-2 ganger i uka.

Kan til en hver tid avmeldes

highfive

Oh yes! Du tok det rette valget!

Du kan vente deg den første mailen fra oss innen få dager.

email-bg

Doubled edged safety razor

Kjært barn har mange navn, og en gammeldagse barberhøvel i denne kategorien blir kalt mye forskjellig. DE (Double-edge) betyr at høvelen bruker de klassiske gammeldagse DE barberblader, som er skarpe på begge sider. Du utnytter dermed barberbladet til det fulle. Safety Razor er oversatt til norsk, sikkerhetshøvel, selvom det i dag ikke er mange som bruker det norske uttryket.
En safety razor er den letteste og sikreste vei til en klassisk gammeldags barbering. Det tar ikke særlig lang tid å lære, og du oppnår en utrolig tett barbering. Kommer du fra en moderne barberhøvel kjøpt i supermarkedet, vil du oppleve en verden av forskjell.

En tradisjonell barberhøvel sparer deg tusenvis av kroner i året

DE barberbladene koster 3 kr stykket, og hver side kan brukes til flere barberinger. Du kan rolig glemme alt om de ville priser i supermarkedet på flerbladshøvler fra kjente merker, og man kutter lett 90% av sitt budsjett på barbering.

Er barberingen like så god?

Hudproblemer og røde nupper er et meget normalt problem for menn ved barbering, men ofte kun med flerbladshøvler fra supermarkedet. Vi opplever at mange kunders hudproblemer fullstendig forsvinner, når de skifter til en gammeldags safety razor i stedet for. Årsaken er, at man med en gammeldags høvel kun barberer med 1 skarpt blad, hvilket irriterer huden mindre. På en eller annen måte, har de store firmaer fått oss overbevist, at jo flere blader man kan klemme ned i et barberhode, jo bedre, men tingene er heller omvendt. Det optimale antall blader å kjøre henover din følsomme hud er 1, hverken mer eller mindre.

Passer alle blader til deres safety razor?

Alle våre DE høvler er universelle, og passer til alle merker av blade. Derfor passer våre blader til langt de fleste safety razors. Hele denne nisjen opererer mye med standarder, så det er rett vanskelig å komme galt avsted.

Husk kosten og kremen

En barberkost og en god barbersåpe hører sammen med en safety razor som kniv og gaffel, og har du fått smaken for gammeldags barbering, bør du ikke snyte deg selv for den fulle opplevelse med både kost, såpe og høvel. Hele prosessen gir deg ikke bare en god frisk følelse, men etterlater også huden din mer tilfreds enn den har vært på lenge.