Spar 20 % på alle solbriller

Spar 20 % på alle solbriller

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

BRILLER UTEN STYRKE

Briller kan være med på å gjøre et antrekk helt spesielt, og nettopp derfor er briller et flott tilbehør, selv for deg med perfekt syn. I denne kategorien finner du derfor flere stilige briller uten styrke, og det er som alltid gratis frakt på alle produkter.

kr
kr
22 varer

FALSKE BRILLER

Selv om falsk kanskje kan oppleves som noe negativt, er “falske” briller uten styrke alt annet enn dette. Når du tenker over det, så er det ikke alltid nok sol til å kunne forsvare å bruke solbriller (spesielt ikke innendørs), og briller med styrke er rett og slett både dyrt og unødvendig for oss med perfekt syn.

Det er en kjent sak at briller er den mest effektive måten å enten forsterke, eller dempe, forskjellige deler av ansiktstrekkene dine, og briller uten styrke er derfor perfekt i situasjoner når hverken solbriller eller briller med styrke er aktuelt. Falske briller omfavner alle typer glass som ikke brukes for å forbedre synet, men kun bæres av visuelle årsaker.

BRILLER UTEN STYRKE SOM ACCESSOIRER

Briller uten styrke er kanskje de mest populære variantene av ‘falske briller’, og de skiller seg fra andre modeller ved at de har klare glass, i motsetning til briller uten glass, eller såkalte ‘shutters’. Briller med klare glass fungerer ikke bare bra til å ramme inn ansiktet ditt, men de kan også være funksjonelle ved at de beskytter ansiktet ditt mot vær og vind, og andre ting som potensielt kan skade øynene dine.

Enkelte modeller kommer også med UV-beskyttelse, som sørger for at øynene dine beskyttes mot solens skadelige strålinger.

Briller med klare glass går bra til det aller meste av stiler og antrekk.

BrillerammerSom med alle typer briller vi tilbyr, kommer også briller uten styrke med rammer i forskjellige former, størrelser og farger.

Vi har alt fra subtile og profesjonelle stiler – til mer lekne og utfordrende modeller.

Uansett når du planlegger å bære dine briller, kan briller uten styrke kombineres og matches med så å si alt av antrekk.

Rammetypene finnes i forskjellige materialer, og med forskjellige design.

Det mest allsidige når det kommer til rammer er nok en svart modell med en smakfull utforming som pilotbrillen, en retro stil, eller vintage briller med halv-ramme.

BRILLER MED KLAR RAMME

Briller med klar ramme er som navnet tilsier, briller med en gjennomsiktig ramme.

Slike briller gir en moderne touch til klassiske og tradisjonelle stiler, uten at ting blir for prangende og dominant.

Samtidig som det er viktig å ha et rent og godt sammensatt antrekk, sørger detaljer som dette for at du får den oppmerksomheten du fortjener, uten at antrekket ditt på noen måte skriker “se på meg, jeg vil ha oppmerksomhet“.

GEEK-BRILLER

Dette er den typen briller Bill Gates brukte som tenåring.

Disse brillene var en gang symbolet på en mann som satt klistra til datamaskinen og elska mattetimene på skolen, mens de nå også assosieres med folk som elsker tegneserier, spill, bøker og andre introverte aktiviteter.

Nerdebrillene er for de introverte som har akseptert hvordan de selv er – og er stolte av det.

NERDEBRILLER

Dette er ikke så langt fra den tidligere nevnte geek-varianten, ettersom også denne typen briller først og fremst assosieres med den nerdete delen av oss. Men heldigvis har ikke stempelet nerd en like negativ betydning nå som tidligere, og i det moderne samfunnet er det helt ok å være litt nerdete.

Ved å bære dette designet som tidligere ble assosiert med negative følelser, forteller du verden at du bryr deg om andre, og at du aksepterer alle mennesker, uansett hvem de er.

I tillegg er nerdebrillene utrolig stilige, og veldig allsidige.

BRILLER MED KLARE GLASS – ENDRINGER I MOTEBILDET

Briller – både med og uten styrke – er et ‘fashion statement’. Det har vært endringer i motebildet den seneste tiden – det er ikke lenger vanlig å ofre funksjon for form, og selv om briller uten styrke ikke har noen klar funksjon, går de heller ikke på kompromiss med funksjonaliteten – de fungerer heller som en billig og enkel vei til å forsterke forskjellige ansiktstrekk.

BRILLER MED KLARE GLASS

Briller uten styrke må ikke forveksles med alminnelige briller. Briller uten styrke kan nemlig bæres av alle, og de vil hverken forbedre eller forverre synet ditt.

Når vi snakker om briller med klare glass, mener vi ikke bare gjennomsiktige glass, men også glass uten styrke.

BRILLER UTEN GLASS

Til forskjell fra briller med klare glass, kommer disse brillene uten glass i det hele tatt. De er rett og slett en ramme uten en linse foran øynene dine.

Denne typen rammer passer best for deg som gjerne vil gi øynene litt pusterom.

Slike briller kalles ofte også klare rammer, selv om dette også kan være briller med gjennomsiktige rammer av for eksempel akryl eller plast.

PILOTBRILLER UTEN STYRKE

Pilotbrillen er en tidløs klassiker. Denne modellen finnes dog ikke uten glass, ettersom rammen som oftest er veldig tynn, og selve glasset er hovedfokuset.

Pilotmodellen er nok aller mest populære som solbriller, ettersom dens subtile ramme ikke er ideell for klare glass (briller med klare glass fungerer best med prominente rammer). Om du ønsker deg et par pilotsolbriller, finner du selvfølgelig det i vårt sortiment.

TRENDY BRILLER UTEN STYRKE

Briller med klare glass er et stilig tilbehør, og de kan kjøpes uten resept – men merk dog at disse brillene ikke gir deg bedre syn.

Om du er på utkikk etter briller som kan gi deg bedre syn, ber vi deg ta kontakt med en optiker. For å sikre at brillene ikke sliter på øynene dine når du bærer dem, er det også viktig at du holder glassene (gitt at du kjøper briller med klare glass, og ikke kun ramme) rene og relativt ripefrie. En skitten linse kan nemlig gjøre det vanskelig for selv det friskeste øye å fokusere – og den enkleste måten å unngå dette på er ved å rengjøre dem med en ren klut når du oppdager skitt og urenheter.

BRILLEN SOM ET TILBEHØR

Brillen ble naturlig nok funnet opp som et hjelpemiddel, og noe som kunne hjelpe de som faktisk slet med synet sitt.

Nå i nyere tid har dog brillen gått fra å utelukkende være et hjelpemiddel, til å mer og mer bli et stilig tilbehør – på samme måte som hatter, ringer og armbånd.

Briller kan sette kronen på et allerede lekkert antrekk, og de kan i tillegg forsterke og forandre hvordan ansiktsformen din oppfattes.

BRILLER TIL MENN

Om du er redd for at briller uten styrke kun er for damer, kan vi forsikre deg om at det ikke er tilfellet. Menn er like velkomne til å bruke briller uten styrke – dette er nemlig et kjønnsnøytralt tilbehør.

Briller uten styrke er nemlig like populære blant begge kjønnene, om ikke enda mer populære blant menn. Menn har benyttet klare brilleglass som tilbehør i flere år allerede, og for noen har dette blitt en del av deres identitet.

RETROINSPIRERTE BRILLER

Om du er redd for at briller uten styrke kun er for damer, kan vi forsikre deg om at det ikke er tilfellet. Menn er like velkomne til å bruke briller uten styrke – dette er nemlig et kjønnsnøytralt tilbehør.

Briller uten styrke er nemlig like populære blant begge kjønnene, om ikke enda mer populære blant menn. Menn har benyttet klare brilleglass som tilbehør i flere år allerede, og for noen har dette blitt en del av deres identitet.

RETROINSPIRERTE BRILLER

På samme måte som med pilotbrillene har de retroinspirerte brillene utvilsomt en tidløs og nærmest uslåelig sjarme. Dette er uten tvil av de aller mest populære brilletypene, både med klart glass, og som solbriller.

Retrobriller kommer i forskjellige størrelser – hvor den klassiske er den store varianten, mens den mindre og mer hendige er den mer moderne modellen. I tillegg til å være stilfulle er disse brillene også fantastisk allsidige, og de kan passe til så å si enhver anledning.

Velg en farge du liker, og match dem med ditt favorittantrekk.

BILLIGE BRILLER UTEN STYRKE

Briller uten styrke er mye rimeligere priset enn briller med styrke, og solbriller – rett og slett fordi det som faktisk koster mye penger i produksjonen av briller er linsene.

Det sies ofte at “det enkleste er det beste” når det kommer til stil, og et par briller med klare glass passer godt inn i den filosofien. Du må allikevel ikke la deg lure av de lave prisene, ettersom alle briller vi fører i vår butikk alltid har god kvalitet tvers gjennom.

RETROBRILLER – ET KLASSISK TILBEHØR

Den gode gamle stilen er tilbake sterkere enn noen gang, og denne gangen er det ikke bare begrenset til solbriller – du får også de tidløse rammene med klare glass. Om du er av typen som gjerne vil ha litt ekstra oppmerksomhet er briller uten styrke absolutt veien å gå. Disse brillene refereres ofte til som nerdebriller, og hos oss får du de i et mangfold av forskjellige stiler og farger. Om denne looken ikke er for deg, bør du heller sjekke ut våre solbriller for menn. Alle briller og solbriller du kjøper fra oss leveres i mikrofiberposer, og er pakket inn i beskyttende emballasje. Vi oppfordrer deg til å også sjekke ut våre andre produkter, og vi er nesten sikre på at du kommer til å finne noe som kan komplimentere nettopp din unike stil!