Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

DATABRILLER

Overeksponering av blått lys fra ulike skjermer kan gjøre øynene slitne, og til og med gjøre det vanskeligere å sovne om natten. I stedet for å skifte jobb og endre alle rutiner, kan du prøve ut et par briller som filtrerer ut dette skadelige, blå lyset. Sjekk ut vårt brede utvalg av databriller til menn.

2 varer
2 varer

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

GI ØYNENE DINE EN PAUSE

Du ser det nå! I dette øyeblikk stirrer du inn i det blå lyset fra skjermen din. For mye av dette blå lyset kan gjøre at øynene dine føler seg trette. Dessuten er det også slik at vi heller ikke blunker nok når vi ser på skjermer. Blunk nå!

Du kan ikke unngå det blå lyset helt, men du kan beskytte øynene dine mot det med databriller. Denne typen briller hjelper til med å redusere påkjenningen fra det blå lyset du utsettes for når du tilbringer en hel arbeidsdag foran PC-skjermen, eller hele ettermiddagen på sosiale medier.

De aller beste databrillene beskytter også mot 100% av de skadelige UV-strålene. Det er faktisk ikke slik at alle solbriller er mørke – det som teller er om de er belagt med UV-beskyttelse. Waykins tilbyr danskdesignede databriller som beskytter mot både blått lys og UV-stråler.

Selv om det aller viktigste er at øynene dine beskyttes, skal vi heller ikke legge skjul på at modellene i vårt sortiment ser fantastisk bra ut.

HVORDAN VIRKER DATABRILLENE?

Denne typen briller er utstyrt med brilleglass designet for å absorbere det blå/fiolette lyset som data-, tv- og mobilskjermer sender ut. Brillene kommer som oftest med klare brilleglass, og i en rekke ulike former og fasonger. Blokkeringen av blått lys hjelper til med å forebygge mot slitne øyne og hodepine, samtidig som det blir lettere å holde en stabil døgnrytme. Det skal dog nevnes at det er flere faktorer som spiller inn på skjermtretthet, og databriller vil ikke alltid ene og alene kunne utbedre problemet.

Se hele vårt utvalg av briller uten styrke her.