Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Brune skinnhansker til herrer

Oppdag vårt utvalg av brune skinnhansker for menn. Perfekt for å holde hendene varme og stilige på kalde dager. Våre skinnhansker er laget av høykvalitetsmaterialer og er slitesterke for langvarig bruk. Velg mellom forskjellige stiler og størrelser for å finne den perfekte passformen for deg. Bestill nå og få gratis frakt på alle bestillinger over 500 kr.

17 varer
17 varer

Stilige brune skinnhansker for menn

Brune skinnhansker er et tidløst og allsidig tilbehør som passer perfekt til menn i alle aldre. Våre skinnhansker er laget av høykvalitets skinn som er mykt og behagelig å ha på, samtidig som det beskytter hendene mot kulde og vind.

Disse skinnhanskene er ikke bare praktiske, men også svært stilige. Med sin enkle, men elegante design passer de til alle typer antrekk, enten du vil bruke dem til en avslappet hverdagsstil eller en mer formell anledning.

Våre brune skinnhansker kommer i ulike størrelser og fasonger, slik at du kan finne den perfekte passformen for deg. De er også et flott gavevalg til enhver anledning, og vil definitivt bli verdsatt av enhver mann med sans for stil og kvalitet.

Klassiske skinnhansker i brun

Du vil aldri gå galt med et par klassiske skinnhansker i brunt. Disse skinnhanskene er et must-have for enhver mann som ønsker å se stilfull ut og samtidig holde hendene varme i den kalde årstiden.

Våre skinnhansker er laget av det fineste skinnmaterialet, som gir en myk og behagelig passform. Den brune fargen gir et elegant utseende og passer perfekt til et hvert antrekk. De er også utstyrt med en elastisk mansjett som gir en perfekt passform og beskytter mot kulde og vind.

Disse skinnhanskene er ideelle for enhver mann som ønsker å investere i et kvalitetsprodukt som vil vare i mange år fremover. De er også en flott gaveidé til enhver anledning, enten det er en bursdag eller en spesiell jubileumsfeiring.