Motta før Farsdag - bestill før kl.16.00 torsdag 2. november

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Hvite slips

Skap et sofistikert utseende med vårt utvalg av hvite slips. Enten du skal i bryllup eller på jobbintervju, vil et hvitt slips gi deg en elegant og stilig look. Våre slips er laget av høykvalitetsmaterialer og er tilgjengelige i ulike stiler og størrelser. Velg mellom klassiske, moderne eller mønstrede slips for å matche din personlige stil. Bestill ditt hvite slips i dag og få gratis frakt på bestillinger over 500 kr.

Kjøp stilfulle hvite slips til menn hos oss

Et hvitt slips er en stilfull og elegant måte å fullføre dressen din på. Hos oss kan du finne et stort utvalg av hvite slips til menn i ulike materialer og stiler, slik at du kan finne det perfekte slipset til enhver anledning. Våre slips er av høy kvalitet og vil garantert gi deg et sofistikert og profesjonelt uttrykk.

Slik velger du det perfekte hvite slipset til deg

Når du skal velge det perfekte hvite slipset til deg, er det viktig å tenke på hvilken anledning du skal bruke det til. Et smalt slips kan se stilig ut til en formell anledning, mens et bredt slips kan være mer passende til en mer avslappet setting. Velg også et slips som passer til fargen på dressen din. Hos oss kan du finne et stort utvalg av hvite slips til menn, slik at du kan finne det perfekte slipset til enhver anledning.