Motta før Farsdag - bestill før kl.16.00 torsdag 2. november

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Slipsnål i gull

Slipsnål gulltone er den perfekte tilbehøret for enhver mann som ønsker å legge til en touch av eleganse til antrekket sitt. Med sin glitrende gullfarge og stilige design, vil denne slipsnålen garantert tiltrekke seg oppmerksomhet og få deg til å skille deg ut fra mengden. Enten du skal på en formell begivenhet eller bare ønsker å pynte deg litt ekstra til hverdags, er denne slipsnålen et must-have i garderoben din.

28 varer
28 varer

Slipsnål i gulltone

Fullfør dressen med en elegant slipsnål i gullfarge. Med denne luksuriøse detaljen kan du enkelt heve stilen på ethvert antrekk. Slipsnålen vil også holde slipset på plass gjennom hele dagen, og spare deg for ubehagelige justeringer. Med sitt tidløse design vil denne slipsnålen være en verdifull tillegg til enhver manns smykkesamling.

Få øynene til å poppe med en slipsnål i gulltone

En slipsnål i gullfarge er ikke bare et smykke, men en klassisk detalj som gir antrekket en sofistikert touch. Den glitrende overflaten vil fange øynene til alle i rommet og gjøre deg uimotståelig. Slipsnålen vil også sørge for at slipset holder seg på plass og ser strømlinjeformet ut hele dagen. Gull er en tidløs metall som aldri går ut av stilen, så invester i en slipsnål i gull som vil vare livet ut.