Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Svarte lommeur

Et sort lommeur er det perfekte tilbehøret for enhver stilbevisst mann. Med sitt elegante design og funksjonelle egenskaper, vil et sort lommeur gi deg et sofistikert utseende og hjelpe deg med å lese av tiden på en praktisk måte. Vårt utvalg av sort lommeur er av høy kvalitet og vil være en pålitelig følgesvenn i mange år fremover. Enten du skal på en formell anledning eller ønsker å legge til et snev av eleganse til hverdagsantrekket ditt, vil et sort lommeur være det perfekte valget.

kr
kr
13 varer

Elegante svarte lommeur for enhver anledning

Et svart lommeur er et must-have tilbehør for enhver mann som ønsker å tilføye en touch av eleganse til sitt antrekk. Våre svarte lommeur er designet med det beste håndverket og har et tøft og moderne utseende.

Historisk sjarm med våre sorte lommeur

Sorte lommeur symboliserer en del av historien og tradisjonen som menn verden over har båret med seg i mange århundrer. Våre sort lommeur er en moderne oppdatering av en klassisk stil, med både analoge og digitale klokker som vil vise din personlige stil og presisjon.