Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 35 kr - Gratis over 549 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 08:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Anheng for menn

21 varer
21 varer

Mest solgt

21 varer

BLI MED I GJENGEN

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

Halskjede Anheng til Menn

316L er den tekniske betegnelsen for kirurgisk rustfritt stål som brukes i de fleste av våre anheng og halskjeder for menn. Det er solid, sikkert og motstandsdyktig mot anløp. Det krever også mye mer kraft å ripe opp 316L rustfritt stål enn gull, sølv eller platina (pluss at det bare er en brøkdel av prisen).

Gjennom PVD-belegg binder et mikroskopisk fargelag seg til stålets overflate på et molekylært nivå. Dette laget er laget av titannitrid, som er et keramisk stoff som er like motstandsdyktig mot riper og rust som stålet under det, og fordi det er festet til overflaten på molekylnivå, vil det verken falme eller flasse. 

En rekke farger kan oppnås gjennom denne prosessen, inkludert gull- og sølvtoner som har en identisk glans som den ekte varen - bare mye mer holdbar.

Å Velge den Rette

Åpningen på toppen av et anheng som kjedet eller snoren tres gjennom, kalles for "bøylen". Diameteren på bøylen bestemmer hvor tykt kjede kan tres gjennom den. Når du velger et anheng design, er det en god idé å vurdere garderoben din, så vel som andre tilbehør du bruker. 

Hvis du er en mann som liker kalde farger som stort sett bærer sølvsmykker og blå antrekk, er sølv eller svart det sikreste alternativet. De passer til de fleste andre gjenstander og passer perfekt sammen med de eksisterende halskjedene dine. Gull og svart komplementerer varme farger som rødt. Svart passer til alt og tilbyr mest variasjon, men har ikke den iøynefallende glansen til metall.

Match metallene dine (eller ikke)

Tommelfingerregelen er å matche metallene dine. Hvis beltespennen din er sølv, så bruk sølv på alt det andre. Hvis klokken din er gull, bør alle andre metaller også være gullfarget. 

Men det er et argument for et velbalansert opprør mot denne regelen. Hvis du matcher sølv og gull på en balansert måte hvor ingen av dem er dominerende, vil ikke den andre se malplassert ut. Det er stil på neste nivå når det gjøres riktig.

Inngravering av anheng

Sett et personlig preg på anhenget ditt med en inngravering. Din kjærestes initialer, dine egne, eller et ord som gir deg kraft... valget er ditt. Det er din historie. Uansett hva det er, er inngraveringer samtalestartere, spesielt når de plasseres på en fremtredende overflate, som et par tog tags.

Se inngraverings alternativene for hvert anheng på produktsiden.