Spar 20 % på alle solbriller

Spar 20 % på alle solbriller

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss

7 ESSENSIELLE TILBEHØR FOR MENN

LUKSURIØSE DRESSTILBEHØR

Høykvalitets tilbehør gjør det enkelt å nå nye nivåer av raffinement. Å kle seg i luksus er den perfekte måten å skille seg ut i havet av raskt sammensatte antrekk på formelle arrangementer.

I denne guiden viser vi deg de 7 dresstilbehørene som er verdt å bruke litt ekstra på, og gir deg en snarvei til perfekt matchet bling for den flotte dressen din.

1 7 essensielle tilbehør for menn 1.1 Slips1.2 Tie clips1.3 Lommetørklær1.4 Beltter1.5 Sløyfer1.6 Mansjettknapper1.7 Jakkeslagsnåler1.8 Machende sett

SLIPS

Hver mann trenger noen av disse i garderoben, klare til å brukes når situasjonen krever en.

For en røff, men luksuriøs tekstur som setter deg i en egen liga, gå for et slips av kashmir og ull. Det vil gi deg et uformelt utseende med et fløyelsmykt preg.

Hvis du er ute etter noe litt mer tradisjonelt, er et silkeslips en sikker vinner. Silke er et mykt og slitesterkt rynkebestandig stoff som gir en tidløs glans til utseendet ditt. Den beholder formen, slik at du ser flott ut uansett hvor sent det er, eller hvor mange halvlitere du har fått innabords.

TIE CLIPS

Slips lever sitt eget liv. Det være seg i vinden eller med dine fantastiske dansebevegelser. De har en tendens til å vise frem knappene på skjorten din på det verst mulige tidspunktet. Derfor er slipsklips en nødvendighet.

For en tidløs elegant stil. Gå for en tynn 925s sølv slipsklips. Hvis du leter etter noe i en varmere farge, kan en 14k gullbelagt sterling sølv klips være perfekt.

Klips med naturstein gir antrekket ditt en garantert enestående touch.

LOMMETØRKLÆR

Uten det, vil du se ufullstendig ut. Et subtilt, men virkningsfullt tilbehør, bringer lommetørklær sammen hele stilen din.

Vi anbefaler silke for et høyt nivå av glans og tekstur. Silke holder formen godt. Det krøller seg ikke, og er veldig slitesterkt. Skaff deg en med twillvev for en umiskjennelig tekstur som gir mer dimensjon til utseendet ditt.

Hvis du foretrekker noe med et unikt trykk, gå for et glatt lommetørkle med et paisleymønster eller et blomstertrykk.

BELTTER

Du kan ikke kle deg som en proff uten et skinnbelte av høy kvalitet. Det er elementet som binder sammen alt annet skinn i antrekket ditt – skoene dine, reimen på klokken, hvilken veske du har med deg osv.

Ingenting slår et luksuriøst fullnarvet skinnbelte. Svart og brunt er viktig for å holde alternativene åpne, og hver vil utvikle en rik patina og tilpasse seg formen din med tiden. Fullnarvet skinn er den høyeste skinnkvaliteten – en god langsiktig investering.

SLØYFER

En gang var sløyfer sett på som stoppen av raffinement. For den perfekte blandingen av eleganse og personlighet, kan du ikke gå galt med en sløyfe i silke.

For et enda mer distinkt utseende, er tresløyfer sikre showstoppere.

MANSJETTKNAPPER

Mansjettknapper gjør en stor forskjell på antrekket ditt. Metallgrått rustfritt stål gir en dyster tone, mens gull er mer lystig bling. Klassiske 925s sølvmansjettknapper er enkle og tidløse. Sterling sølv svikter aldri i å piffe opp et antrekk.

Hvis du føler deg mer vågal, gir mansjettknapper med natursteininnlegg en enestående tekstur til utseendet ditt. Tilbehør som mekaniske urverk eller roterende propellmansjettknapper er gode samtalestartere.

JAKKESLAGSNÅLER

Jakkeslagsnåler er en fantastisk måte å binde antrekket sammen på. En matchende slips, mansjettknapper og en jakkeslagsnål = jevn perfeksjon. For et tidløst utseende er det ingenting som slår gullbelagt sterling sølv.

Perlemor og natursteiner gir en distinkt tekstur, men jakkeslagsnåler kommer i en rekke uttrykksfulle stiler.

MACHENDE SETT

Jukselappen for å heve din formelle stil. Disse ferdiglagde settene gir deg feilfritt matchende dresstilbehør, og fjerner enhver tvil.