Spar 20 % på Sesongens Bestselgere

00:00:00

Sesongens Bestselgere | 20 % Avslag

Avluttes om

00:00:00
Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss

Stiltrender for Helleretilbehør 2022

De seneste herrestiler

De sier at trender kommer og går, men stil varer evig. Sant nok...men mange av dagens stiler startet som sjokkerende trender.

  1. januar 1797 ble en mann ved navn John Hetherington stilt for Londons borgermester anklaget for «brudd på freden og oppfordring til opprør». Myndighetene hevdet at det han hadde på seg var «beregnet for å skremme folk». Mens mannen gikk i gang, «besvimte flere kvinner, barn skrek, hunder ropte», og en ung gutt brakk armen i mengden som hadde samlet seg.

Hva i all verden hadde han på seg?

John Heatherington var oppfinneren av den første topphatten i silke – et tilbehør så klassisk at det definerte et helt århundre for herrestil.

Heldigvis for oss er det meste av tilbehør og klesplagg tillatt av ytringsfriheten (lokale lover kan variere), og du vil neppe bli stilt foran en dommer som følge av ditt valg av hodeplagg.

Når vi nærmer oss sommersesongen 2022, vil vi gjerne gi deg en kort oversikt over årets topp 6 trendy tilbehør og stiler basert på våre tall og forskning.

1 Stiltrender for helleretilbehør 20221.1 1 - øreringer med pendanter1.2 2 - perle og kjedekombinasjoner1.3 3 - legg lag på alt1.4 4 - street style - otsu1.5 5 - farge1.6 6 - miljøvennlige materialer

1 - Øreringer med pendanter

Øredobber for menn har gått gjennom flere faser. Fra eldgamle egyptere til statussymbolene til velstående persiske menn, og fra 1600-tallets barskinger til symboler på homofil stolthet og så videre. Faktisk er den eneste gangen i historien menn ikke har brukt øredobber er under den mørke middelalderen.

Gatestilen utvikler seg for å gjenspeile den kulturelle tidsånden, og i 2022 er det overordnede temaet en direkte avvisning av kjønnsbasert mote. Det er ikke det samme som å si "menn bruker flere kvinnesmykker". Det er stikk motsatt. Det er en avvisning av hele merket "tilbehør for menn / kvinner". Det faktum at en ørering har et anheng … hvorfor skulle det være en kvinneting? Hva om anhenget er en hodeskalle? Blir den da maskulin? Hvorfor?

Moderne stil sier: "Ikke vær redd for å bli stemplet - bruk det som representerer deg."

En ørering kan si mye – det være seg en bøyle, stud eller plugg – men med en dinglende ørering, spesielt en med utskiftbare anheng, har du større uttrykkskraft.

2 - Perle og kjedekombinasjoner

Perler pleide å være det ultimate statussymbolet. Båret av kinesiske kongelige så tidlig som i 2300 f.Kr, mens de var så verdifulle i Roma at Julius Cesar vedtok en lov som forbød andre enn de øverste klassene å bruke dem. Gjennom den antikke verden var de høyt verdsatt og ettertraktet, og bare de rikeste av konger og forretningsmenn hadde råd til å bære dem.

Så når ble de eksklusivt for kvinner?

I 1921 kom de første kulturperlene på markedet, prisene deres falt, og plutselig ble dette svært ettertraktede materialet tilgjengelig for middelklassen. Markedsførere hoppet på dette for å overbevise menn om at enhver kvinne i all hemmelighet ønsket seg perler, og menn så det som sin plikt å oppfylle det ønsket.

I over 4000 år bar menn perler. Det er bare 100 år de ikke har gjort det.

Nå er de tilbake - bedre enn noensinne.

3 - Legg Lag på Alt

Noen ganger er mindre mer. Et uttrykk skapende smykke trenger ikke en haug med flåseri rundt seg, men noen ganger kan det å bære flere subtile og komplementære stykker være et enda sterkere uttrykk.

Akkurat som å legge en kåpe, blazer, vest og skjorte i flere lag, gir dette antrekket ditt en unektelig eleganse; lagdelte halskjeder, armbånd, et armbånd og en klokke, eller til og med ringer kan gi stilen din et enormt løft. Det er enkelt å gjøre, og vi har til og med en hel artikkel om lagdeling av kjeder som du kan lese for flere detaljer.

Lykke til!

4 - Street Style - Otsu

Vårt nyeste selvlagde merkevare, Otsu, er informert og inspirert av moderne urban gatestil. I 2022 handler street style om å muliggjøre individuelle uttrykk. Sterke ikoner og symboler i ansiktet lar deg definere en ny stil uten å være diskre. Vær dristig, åpenlys og høylytt.

5 - Farge

Gjenkjennelig av symbolikk er en måte folk uttrykker seg på i 2022. En annen er ved å ha sterke, dristige og i noen tilfeller uvanlige farger.

Et knallrødt belte, blå øredobber, eller regnbuefarget halskjede er alle klare uttrykksplagg. Liv opp monokrome eller pastellfargede antrekk med en ubestridelig fargeklatt.

6 - Miljøvennlige materialer

Jorden varmes opp og våre tidligere handlinger forårsaker uopprettelig skade på økosystemet vårt. Vi har ikke noe annet valg enn å endre måten vi gjør ting på, i håp om å forhindre ytterligere skade.

En måte vi håper å gjøre dette på er å bruke mer resirkulerte og resirkulerbare materialer. Det store flertallet av metallsmykkene våre er laget av rustfritt stål av kirurgisk kvalitet, som er 100 % resirkulerbart, og noen av våre veganske klokkereimer i kunstskinn er laget av G-Pomme C, et italiensk-laget skinnalternativ som ser ut og føles som skinn, men er laget av kassert epleskall, kork, og andre biologisk nedbrytbare materialer. Men ikke bekymre deg - det vil ikke begynne å falle fra hverandre på håndleddet ditt. I likhet med skinn er det fleksibelt og holdbart.

Mekaniske klokker er et annet miljøvennlig alternativ, ettersom de ikke går på batterier. De får energi fra god gammeldags viklet fjæringsbevegelse. De fleste av våre mekaniske armbåndsur er også automatiske, noe som betyr at de vikler seg automatisk når du beveger deg. Hva er mer naturlig enn det?

Dette er bare noen få eksempler på bærekraftige produkter vi har, og vi kommer til å legge til mange flere innovative og miljøvennlige produkter i nær fremtid.

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.