Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Nøkkelkjeder

Nøkkelringer er en spesiell type halskjede som er typisk laget av skinn med plass for nøkler nederst. Til tross for deres praktiske aspekt, har de vært på moten siden 2011. Alle modeller er på lager.

24 varer
24 varer

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

nøkkelringer for menn

Nøkkelhengere er veldig moteriktig for tiden. Med vekt på solide modeller av ekte okseskinn, og det er akkurat det vi har på tilbud. Alle våre nøkkelhengere har lengden til å henge ned til magen. Det litt slitte vintage-utseendet er veldig populært, så du kan fullføre stilen din ved å legge til noe kult tilbehør som dette.

Når du kjøper et produkt i ekte skinn kan du være trygg på at du vil være fornøyd med hvordan det ser ut og føles over tid. Våre nøkkelhengere eldes veldig godt, og blir mykere og vakrere jo mer du bruker dem. Alle våre nøkkelhengere er laget av 100% ekte skinn.

Praktisk mote

Tidligere kalt lanyards eller nøkkelhengere, var de egentlig bare en praktisk gjenstand som du hadde på deg til en sportsbegivenhet eller mens du deltok på en festival. I dag har imidlertid tonen blitt en helt annen, og de har nå blitt en viktig form for tilbehør på likhet med halskjeder.

De fleste nyter følelsen av å alltid ha bil- eller husnøklene for hånden. I motsetning til de fleste motetrender har denne et veldig praktisk aspekt.

Se hele vårt utvalg av herrehalskjeder