Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Rosenkrans

Rosenkrans halskjedene er opprinnelig brukt av katolikker for å telle bønner! Enten du kjøper et rosenkranshalskjede for tro eller mote, så er våre rosenkranser perfekt for begge oppdrag. Velg mellom religiøse anheng inspirert av Miraculous Medal, Out Lady of Guadalupe, eller korset.

10 varer
10 varer

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

Hva symboliserer rosenkranser?

Rosenkranser er instrumenter for meditasjon og bønn. Noen er laget av treverk, edelstener, eller til og med plastikk. De er laget i mange forskjellige former, farger og størrelser.

Perlene på rosenkranser teller bønnene mens bæreren leser ut bønnene høyt eller i stillhet. Dette er en metode for å holde rede på alle bønner og fokusere på betydningen bak hver bønn.

Kan du gå med rosenkrans selv om du ikke er katolikk?

Om du er katolikk så kan rosenkranser brukes som et symbol på troen.

Om du ikke er katolikk, kan du tenke over betydningen perlene har og gi de en egen betydning. Vær oppmerksom på at på enkelte steder blir det sett på som frekt å ha på seg rosenkrans utenfor kirken.

Rosenkranser for menn

Alle være rosenkranser er laget med mellomrom mellom perlene, slik at du kan holde dem mens du ber. De er enkle å ha med seg i lommen, feste rundt håndleddet, eller bruke dem som halskjeder.

Om du ser etter en omtenksom gave til Jul, Påske, eller Konformasjonen, så er en rosenkrans en populær gave.