Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

TRILBYHATTER

Uansett om du skal ut på byen, eller om du bare ønsker å prøve ut noe nytt på stilfronten, kan en stilig trilbyhatt være akkurat det du trenger. Sjekk ut vårt utvalg av håndlagde hatter – perfekte både for å holde på varmen om vinteren og skygge mot sola om sommeren.

Hvordan måle
kr
kr
4 varer

SETT PRIKKEN OVER I-EN MED EN TRILBYHATT

Navnet 'trilby' kommer fra en teateroppsetning inspirert av George du Mauriers roman 'Trilby'. Tradisjonelt sett har denne typen hatter vært utformet i filt av kaninhår, men de fleste av de danskdesignede variantene du finner hos oss er utformet i ull.

Uansett om du skal på teateret eller din favorittkafé, kan en trilbyhatt være det du trenger for å toppe antrekket ditt. Sjekk ut våre håndlagde trilbyhatter – designet både for formelle og mer avslappede anledninger, og perfekte for å både holde på varmen om vinteren og å skygge mot sola om sommeren.

HVA ER FORSKJELLEN MELLOM EN TRILBY OG EN FEDORA?

Mange bruker disse begrepene om hverandre, men det finnes faktisk noen forskjeller mellom de to modellene. Først og fremst har trilbyhatten gjerne litt smalere brem, og for det andre bæres den gjerne litt lenger bak på hodet. Disse to hovedforskjellene gjør også trilbyhatten til en mer estetisk hatt enn fedoraen, ettersom den ikke gir den samme solbeskyttelsen som en fedora vil gi.

Den smale bremmen er det som virkelig karakteriserer en trilby. Derfor bør du heller gå for en klassisk caps, en sikspens, eller en fedora om solbeskyttelse er viktig for deg.

SLIK VELGER DU RIKTIG HATT

1. Når du kjøper en trilbyhatt, bør du se etter en som er utformet i naturlige materialer som både er pustende og isolerende. Vi anbefaler ull, bomull eller lin.

2. Gå heller for en ensfarget variant enn bråkete mønstre.

3. Bær hatten litt bak på hodet. Om du gjør noe annet, kan det fort se ut som du har kjøpt en litt for liten fedora.

4. Husk at trilbyhatten gir mer stil enn funksjonalitet. Det finnes mange bedre alternativer der ute om solbeskyttelse er det som er viktigst for deg.

5. Sørg for at hatten er utstyrt med svettebånd. Dette sørger for at svetten samles på ett sted, slik at du slipper å vaske hele hatten.

SLIK FINNER DU FRAM TIL RIKTIG STØRRELSE

1. Bestem deg først for hvor langt bak på hodet du ønsker å bære hatten.

2. Bruk deretter et målebånd for å måle omkretsen av hodet der hatten skal sitte.

3. Les av og finn fram til størrelsen som passer deg best.

Se hele vårt utvalg av hatter for menn her.