Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

PENGEKLYPER

Noen av oss er lei av bulkete lommebøker, og mange av oss er lei av å sitte på slike hele dagen. Om du er blant disse, bør du sjekke ut vårt utvalg av pengeklyper. En pengeklype er rett og slett den enkleste formen for lommebok, og perfekt om du kun trenger å bære med deg noen sedler, og ikke et vell av ulike kort og småmynter.

kr
kr
13 varer

Gjør det enkelt

Ved å gå for en pengeklype kan du kvitte deg med alle de gamle kvitteringene, utløpte gavekort, og alt det støvet som har samlet seg opp der du skulle ønsket at pengene dine var. Etter at du har gått gjennom hva du faktisk trenger å ha med deg, konkluderer du ganske sikkert med at du kun trenger noen sedler, samt et par viktige kort.

Nervøs for at du kommer til å se ut som en gangster eller mafiaboss når du trekker fram pengeklypen på matbutikken? Ta med deg mindre kontanter – det fikser det problemet.

Ulike typer pengeklyper

Det finnes to hovedtyper: Klassiske pengeklyper, og kombinerte pengeklyper og lommebøker eller kortholdere.

Klassiske pengeklyper

Disse pengeklypene er som oftest utformet i metall, og de er perfekt om du kun trenger å bære med deg noen sedler og et par bankkort. I tillegg til å være utrolig praktiske, ser disse klypene også utrolig stilige ut.

Kombinert pengeklype og lommebok eller kortholder

Dette er lommebøker eller kortholdere med en innebygd pengeklype i stedet for en seddellomme. Noen av dem har klypen på utsiden, mens på andre sitter den på innsiden.

Pengeklyper av rustfritt stål

Rustfritt stål er perfekt for pengeklyper, ettersom dette materialet både er elegant og slitesterkt. Pengeklyper er gjerne rimeligere priset enn lommebøker og kortholdere, men de ser allikevel minst like elegante og stilige ut. Med mindre du prøver å stappe alt for mange sedler og kort inn i pengeklypen din, kan en klype av rustfritt stål gjerne vare livet ut.

Er du klar for en pengeklype?

Pengeklyper er enkle, men de sørger allikevel for at du kan holde orden på verdisakene dine. Enkelte modeller kan også inngraveres for å gjøres helt unike.

Selv om pengeklypen for det meste ligger skjult i lomma di (med mindre du liker å vise fram hvor mye spenn du har), er det viktig at du velger en som passer med din stil.

Gravert pengeklype

Ved å utsmykke pengeklypen din med en personlig inngravering, kan den være med på å fortelle litt om deg og hvem du er.

Pengeklyper med personlige graveringer er også perfekt å gi bort som presang til noen som står deg nær. Ser du for eksempel etter den perfekte presangen på farsdagen? Eller kanskje bestekompisen din skal gifte seg? Graverte pengeklyper kan også være perfekt å gi som presang til forloverne om du selv skal gifte deg. Du kan for eksempel gravere en melding som... 'Du er rå'. Ok, det er kanskje ikke den aller kuleste teksten å inngravere, men du skjønner tegninga.

Uansett hva du velger å inngravere, kan du finne den perfekte pengeklypen for deg i vårt brede sortiment.

Finn en ny lommebok eller kortholder i vårt store utvalg her.