Tlf: 21 40 32 80
Gratis frakt 1-5 virkedager
Gratis retur - 365 dagers bytterett

Smykker & accessories for menn

65.000 fornøyde kunder siden 2007

Pengeklyper

9 produkter på lager - Levering 1-5 virkedager

Pengeklyper er den aller enkleste formen for lommebok, og perfekt for deg som er lei av klumpete lommebøker, kortlommer, glidelåser og alt mulig annet dilldall. Med en pengeklype kan du enkelt bære med deg sedler, samt det aller viktigste av kort.
Ditt valg:
Nulstil alle filter
+
Farge

Svart

Steel

Gull

Lukk
Materiale

Annet metall

Rustfritt stål

Lukk
Merke

Trendhim

Lukk
Pris
kr
-
kr
Bruk
Sorter etter
9 varer funnet
et øyeblikk..

Få rabatt og inspirasjon hver uke

  • - Opptil 40% rabatt på nye kolleksjoner
  • - Motta Europas mest inspirerende "ukens look"
  • - Eksklusive rabatter til mottakere av nyhetsbrevet på opptil 50%

...og mye mer i din innboks 1-2 ganger i uka.

Kan til en hver tid avmeldes

highfive

Oh yes! Du tok det rette valget!

Du kan vente deg den første mailen fra oss innen få dager.

email-bg

Ulike typer pengeklyper

Det finnes mange varianter av pengeklyper for menn, men de kan generelt sett deles inn i 2 hovedkategorier: klassiske pengeklyper og kortholdere/lommebøker med pengeklyper.

Klassiske pengeklyper

Pengeklyper er den aller enkleste formen for lommebok du kan ha. De er som oftest i metall, og de passer perfekt for å holde styr på sedler og bankkort. I tillegg til å være veldig enkle og praktiske, ser de veldig stilige ut i all sin enkelhet, og de er perfekte om du ønsker å oppbevare verdisaker i frontlommen din.

Pengeklyper i lommebøker/kortholdere

Dette er lommebøker eller kortholdere med en pengeklype i stedet for den tradisjonelle seddellommen. Noen av dem har klypen på utsiden av lommeboken, mens andre har den inni.

Pengeklyper i rustfritt stål

Så og si alle våre pengeklyper er i 100% rustfritt stål, og de kan derfor vare i mange mange år. Rustfritt stål er det perfekte materialet for pengeklyper, da materialet er robust, og ser fantastisk bra ut.

Pengeklypenes egenskaper

Ettersom pengeklypene er så enkle som de er, har de ingen ekstra og unødvendige funksjoner og egenskaper. De få egenskapene de har er allikevel veldig funksjonelle.

Lommebok i frontlommen

Pengeklyper er den perfekte lommeboken om du ønsker å bære verdisaker i frontlommen. Det finnes ingen lommebok mer kompakt enn dette, og du slipper derfor den sjenerende klumpen du får med tradisjonelle lommebøker.

Slitesterk pengeholder

En pengeklype i rustfritt stål kan vare livet ut. Du må bare passe på at du ikke utvider den for mye med dusinvis av kort og sedler.

Kvitt deg med unødvendig innhold

Overgangen fra lommebok til pengeklype er den perfekt mulighetene for å kvitte seg med alt av unødvendige kort og papirer du har båret rundt på i årevis. Når du kvitter deg med det utgåtte bankkortet, de gamle medlemskortene og de falmede kvitteringene, ser du at alt du egentlig trenger faktisk passer inn i pengeklypen.