Tlf: 21 40 32 80
Gratis frakt 3-5 virkedager
Gratis retur - 365 dagers bytterett

Smykker & accessories for menn

65.000 fornøyde kunder siden 2007

Lommetørkler

295 produkter på lager - Levering 3-5 virkedager

En sløyfe kan virkelig være detaljen du lenge har lett etter. Spesielt i kombinasjon med et lommetørkle er det virkelig mulighet for å uttrykke sin personlighet.
Bruk filtrene under, hvis du leter etter en spesiell farge, bredde eller materiale.
Ditt valg:
Nulstil alle filter
+
Farge

Gray

Kremfarget

Purple

Rosa

Yellow

Svart

Brown

Hvit

Gull

Multifarget

Red

Oransje

Grønn

Blue

Lukk
Materiale

Bomull

Lin

Mikrofiber

Polyester

Silke

Ull

Lukk
Merke

Bohemian Revolt

Trendhim

Lukk
Pris
kr
-
kr
Bruk
Sorter etter
295 varer funnet
et øyeblikk..

Få rabatt og inspirasjon hver uke

  • - Opptil 40% rabatt på nye kolleksjoner
  • - Motta Europas mest inspirerende "ukens look"
  • - Eksklusive rabatter til mottakere av nyhetsbrevet på opptil 50%

...og mye mer i din innboks 1-2 ganger i uka.

Kan til en hver tid avmeldes

highfive

Oh yes! Du tok det rette valget!

Du kan vente deg den første mailen fra oss innen få dager.

email-bg

Lommetørkle - den flotte detaljen

Et lommetørkle til dressen din er til deg som godt kan like å gjøre litt ekstra ut av ditt antrekk. Lommetørkle har vært brukt i dresser i tusener av år, faktisk ses det helt tilbake hos de gamle grekere. Med lommetørkle har du virkelig mulighet for å sette et personlig preg på dressen din, og er du riktig kreativ, kan du saktens lage dem selv.

Dress lommetørkle

Et lommetørkle er rent faktisk et klede man brukte i gamle dager til å tørke seg rundt munnen med, og til å pusse nesen i. Senere kom lommetørkle og erstattet kledet, og i dag bærer man kun et lommetørkle til pynt.

Lommetørkle til din dress

Det viktigste når du bruker lommetørkle til en dress, er at lommen ikke må bule ut. Derfor fåes lommetørkler i forskjellige størrelser, og sørg for, at du ikke bruker en som er for stor. Vi vet at det kan være litt vanskelig å finne inspirasjonen, men nedenfor kan du få litt inspirasjon.

Slik folder du et lommetørkle

Et lommetørkle er flott, og særlig hvis det er foldet korrekt. Det finnes et hav av folde metoder, som går en lang vei, men det hele er personlig preferanse. Hvis du kunne tenke deg å lære et par grunnleggende foldeteknikker, kan du lese mye mer her.

Slik matcher du lommetørkle til en dress

Et lommetlørkle har til formål å piffe opp dressen din. Selvom om mye er fritt spil, er det dog noen uskrevne regler man bør holde seg til. Et lommetørkle bør ikke matche ditt slips eller sløyfe men derimot komplimentere. Hvis ditt slips eksempelvis er blått, med små røde prikker, bør lommetørklet ditt være i rødt design og ikke blått. Lommetørklet behøver ikke være i samme mønster eller samme farger som slipset eller sløyfen, så lenge det komplimenterer.

Essensen av lommetørkle er å uttrykke kreativitet, ikke forutsigbarhet. Det finnes mange morsomme folde metoder, og kreative måter å matche et lommetørkle med resten av dressen, så ha gøy med det.


inspirasjon til lommetørkle