Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

CLIP-ON ØRERINGER TIL MENN

Du trenger ikke å ta hull i ørene for å bruke en clip-on ørering. Som navnet tilsier, klipser du dem ganske enkelt på øreflippen. Det er umulig å skille klips fra plugger som krever hull i øret.
Clip-ons gir en perfekt måte å prøve stilen, uten behov for piercing.

kr
kr
12 varer

CLIP-ON ØREDOBBER FOR MENN

Du kan se kul ut uten å ta hull i øret, takket være clip-on øredobber! De er enkle å sette på og fjerne, slik at du kan endre utseende mens du er på farten. Hos Trendhim har vi et bredt utvalg av clip-on modeller slik at du kan finne akkurat din favoritt. Vårt utvalg dekker alt fra dempede konvensjonelle stiler i de vanligste fargene, til spennende øredobber med pigger.

Vi tilbyr disse øredobber i en rekke materialer som kirurgisk stål og akryl. Hvis du ikke finner clip-on-stilen eller fargen i samlingen vår, ikke nøl med å ringe eller skrive til oss, vi kan kanskje hjelpe.

ALLERGISK MOT ENKELTE MATERIALER?

Alle våre clip-on øredobber er testet nikkelfrie i henhold til EUs standarder for å frigjøre mindre enn 0,5 mikrogram nikkel per cm2 per uke. Hvis du er svært følsom for nikkel, så prøv en av våre øredobber i tre, akryl eller sterling sølv.

STØRRELSE PÅ CLIP-ON ØREDOBBER

For å hjelpe deg med å velge riktig clip-on, har vi laget et bilde for å gi deg en ide om hvor store de er i forhold til et standard kredittkort.