Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Øremansjetter for menn

Vil du ha utseendet til en stor rundt ørering, men er ikke klar til å ta hull? Se gjennom vårt utvalg av øremansjetter for menn, fra sølv- og gulltone til svart, laget av slitesterk messing. En rask og smertefri måte å fortelle historien din på.

kr
kr
24 varer

ØREMANJETT FOR HERRER: HVA ER DET?

Øremansjetter er smykker som vikler seg rundt ørets helix og antihelix. De er buede for komfort og sikkert hold, og er enkle å ta av og på.

Fordi øremansjetter ikke trenger et hull, er de allsidige – du kan mikse og matche dem etter eget ønske. Bruk en på toppen av helixen og nederst – du får et ny stil hver dag.

TYPER ØREMANJETTER FOR MENN

Lurer du på hvilken type øremansjett du skal kjøpe? Vi gjør det enkelt for deg ved å dele det inn i tre kategorier: materialer, farge og design.

Vi bruker messing til øremansjettene våre siden det er mykere enn stål, noe som gjør det enkelt å støpe til en form som vikler seg komfortabelt rundt helixen din. Dessuten er den rust- og korrosjonsbestandig – øremansjetten i messing vil vare hele livet.

Øremansjettene våre kommer i gulltone, sølvfargede og svarte. Gulltone passer best med varmere hudtoner og tilfører et snev av luksus, mens tidløs sølvtone ser best ut med kjøligere. Svart, selvfølgelig, ser bra ut på alle og passer godt med alt.

Alle våre fargede metalldesign er PVD-belagt – titannitrid (gulltone) og titankarbonitrid (svart) er smeltet til overflaten på et molekylært nivå, slik at den fantastiske finishen er motstandsdyktig mot riper og anløp. Ingen falming eller flassing av belegget over tid.

MEST POPULÆRE ØREMANJETTER FOR MENN

Du har fargen og materialet – tid til å bestemme seg for designet. Når det kommer til tilbehør, går de fleste menn for et rent og klassisk utseende. I dette tilfellet passer en slank 3 mm øremansjett perfekt. Føler du deg modig nok til å eksperimentere? Velg en bredere 10 mm mansjett i et intrikat geometrisk mønster eller en edgy hodeskalle – dristig og umulig å gå glipp av.