Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

ØREPYNT MED KORS

Du trenger ikke være en superstjerne som George Michael for å rocke ørepynt med kors. Hos oss finner du alt fra enkle dobber, til varianter av elegant sterlingsølv – rett og slett noe for enhver smak. Sjekk ut vårt alltid voksende sortiment – spesielt designet for menn – og finn fram til ørepynten du har lett etter.

21 varer
21 varer

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

SKILL DEG UT MED ØREPYNT MED KORS

Uansett om det er et dinglende kors, eller en stilfull ring, så finnes det noe for enhver smak i vårt brede sortiment. Vi har alt fra enkle varianter til modeller med flust av bling. Dessuten er all ørepynten utformet i nikkelfritt metall som er både hypoallergenisk og trygt.

Om du ikke har hull i øret, kan du sjekke ut vår magnetiske ørepynt. Disse er perfekte om du kun ønsker å bruke ørepynt etter jobb og i helgene! Om du heller er en fyr på utkikk etter kors med en mer gotisk look... så har vi den slags også. Og ikke minst har vi flust av stilige design for alle hipsterne der ute. Vårt sortiment inneholder rett og slett noe for enhver smak.

HVOR STORT KORS BØR JEG GÅ FOR?

Det meste av vår ørepynt med kors er designet for å passe alle standard hull. For å få en bedre forståelse av størrelsene våre, kan du ta en titt på bildet nedenfor. Her sammenligner vi noen av de mest vanlige størrelsene med et alminnelig kredittkort.

Se hele vårt utvalg av øreringer for menn her.