Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 40 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

TUNNELER

Uansett om du er er helt fersk i gamet, eller om du er en erfaren 'stretcher', så finnes det garantert en plugg som passer deg i vårt sortiment. Du kan velge mellom varianter som skrus på plass, til klassikere i naturlig tre som reduserer uønsket odør – de som har strukket ørehull før vet hva vi snakker om. Uansett om du er på utkikk etter 1 eller 10 millimeter, så finner du din neste tunnel her hos oss.

29 varer
29 varer

TUNNELER OG PLUGGER

Tunneler – eller plugger – er sylindrisk ørepynt som festes inni hullet i øret for å strekke og utvide det. Dette er ørepynt som krever litt av deg – det er nemlig ikke sånn at du kan utvide hullet ditt til 4-5 mm over natta. Avhengig av hvordan kroppen din reagerer, må du vente mellom 2 og 6 måneder mellom hver gang du går opp i størrelse.

En belønning av å legge ned den tiden som kreves er dog at du alltid bærer med deg en fantastisk samtalestarter. I sortimentet vårt finner du tunneler av alt fra akryl og silikon, til eksotiske tresorter som sawo og areng – rett og slett noe for enhver smak. Og om du er på utkikk etter en tunnel som virkelig kan gi deg oppmerksomhet, kan du sjekke ut vårt utvalg av tunneler i rustfritt stål belagt med PVD. PVD-belagte tunneler er plugger som er mer motstandsdyktige mot svette og alminnelig slitasje enn andre materialer.

To Flare or Not to Flare

It doesn’t matter if you’re looking for ear tunnels with double flares, single flare or no flare… we have the ear gauges you’re looking for. Many of our designs come with screw-fit bases. This makes the tunnel easier to put in and take out. Stepping up your stretching game just got easier. You’re welcome.

HVILKEN STØRRELSE BØR DU GÅ FOR?

I enkelte land kan en se at tunneler og plugger måles i gauge, mens andre land gjerne bruker millimeter. Gauge kan være litt forvirrende, ettersom intervallet mellom størrelsene ikke alltid er det samme. Forskjellen mellom 2 gauge og 0 gauge er for eksempel 2 mm, mens det kun er 1 mm mellom 6 gauge og 4 gauge. Av denne enkle grunn har vi valgt å oppgi størrelsen på våre plugger og tunneler i millimeter.

For å enkelt kunne bestemme hvilken størrelse du bør gå for, kan du bruke vår konverteringstabell fra gauge til millimeter. Om du er helt ny i gamet, kan du merke deg at alminnelig ørepynt gjerne er 20 - 18 gauge.

Konverteringtabell fra gauge til millimeter

18 gauge = 1,0 mm

16 gauge = 1,2 mm

14 gauge = 1,6 mm

12 gauge = 2 mm

10 gauge = 2,4 mm

8 gauge = 3,2 mm

6 gauge = 4 mm

4 gauge = 5 mm

2 gauge = 6 mm

0 gauge = 8 mm

00 gauge = 10 mm

½ tomme = 12 mm

9/16 tomme = 14 mm

⅝ tomme = 16 mm

¾ tomme = 19 mm

Se hele vårt utvalg av øreringer for menn her.