Spar 20 % på alle solbriller

Spar 20 % på alle solbriller

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Smykker til tungepiercing

Ta en titt på vårt utvalg av smykker til tungepiercinger for menn – rette og buede vektstenger laget av kirurgisk stål eller rent titan, tilgjengelig i forskjellige farger og stiler. Sørg for at tungepiercingen bruker trygge og holdbare smykker som representerer deg. Finn det perfekte smykket til tungepiercingen din her.

kr
kr
9 varer

Smykker til tungepiercing for menn

Det er en grunn til at tungepiercinger er populære blant menn. Ikke bare elsker kvinner dem, men de legger til et overraskelseselement til utseendet ditt som ikke blir avslørt med mindre du velger å avsløre det. Avhengig av hvilken type tungepiercing du har, kan du lete etter en standard vektstang eller en buet stang, men du kan også ha en piercing nærmere kanten av tungen din – perfekt for en captive ball ring eller en sirkulær vektstang (hestesko) ringe). Tilgjengelig i kirurgisk rustfritt stål og rent titan. Vårt utvalg kommer i en rekke farger og overflatemønstre, alle testet og trygge å bruke i piercingen din. Velg en størrelse og stil som passer deg komfortabelt og utfyller din smak og preferanse. Enten du foretrekker et subtilt utseende eller noe mer uttrykksfullt, finner du et smykke til tungepiercingen.