Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SKJEGGBØRSTER

Skjeggbørsten er ikke et produkt en ser så ofte. Og gutter, om dere tror dere gjør smart i å låne kjærestens hårbørste, så tar dere nok feil. Håret på jentenes hode er veldig forskjellige fra hårstråene i skjegget deres.
Akkurat derfor finnes det egne produkter for skjegg, slik som disse skjeggbørstene.

kr
kr
7 varer

HVORFOR TRENGER JEG EN SKJEGGBØRSTE?

Om du akkurat har begynt å gro skjegget ditt, kan du kanskje bli overrasket over den stor mengden produkter folk sier du trenger for å i det hele tatt ha skjegg.

Alle skjegg er forskjellige, derfor kan en skjeggbørste være noe som enten fungerer for deg, eller ikke gjør det. Derfor anbefales det at du tester ut både skjeggbørster og skjeggkammer, før du finner du hva som fungerer best for deg. Her velger noen å gå for enten eller, mens andre går for både og.

BØRSTER MED HÅR FRA VILLSVIN

Disse børstene er det beste du kan få tak i. Hårene fra villsvin stimulerer produksjonen av naturlige oljer, og fordeler oljene ut i hele skjegget ditt.

BØRSTER GIR SKJEGGET MER FYLDE

Generelt sett kan vi si at en skjeggkam brukes for å style, mens en skjeggbørste brukes for å gi skjegget en mer fyldig look. Bruk av skjeggbørster sørger for at alle hårstråene ligger i samme retning, samtidig som at den fordeler naturlige oljer i hele skjeggets lengde.

VILLSVINHÅR MED VARIERENDE LENGDE

Billigere skjeggbørster består av en plastbust hvor alle 'hårene' har samme lengde. I en børste med naturlige villsvinhår vil hårstråene ha varierende lengde, og derfor være bedre egnet til å fordele olje ut i hele skjegget.

SKJEGGBØRSTER FOR VEGANERE

Blant skjeggfolket er børstene med hår fra villsvin egentlig det eneste realistiske alternativet. Om du er veganer, er allikevel ikke dette aktuelt. Vi mener at de syntetiske børstene har fått et litt ufortjent dårlig rykte, ettersom det faktisk finnes flere syntetiske børster av høy kvalitet. De kan bare være litt vanskeligere å finne.

TIPS TIL BØRSTING AV SKJEGG

Børsting av skjegget er kanskje ikke den mest avanserte vitenskapen, men det kan allikevel lønne seg å følge disse tipsene for å oppnå best mulig resultat.

Ikke børst vått skjegg. Når du børster håret ditt rett etter at du har dusjet, kan du fort oppleve hårtap.

Børst etter påføring av oljer. Den største fordelen med villsvinbørster er at de bevarer og fordeler oljene ut i skjegget. Å børste skjegget etter at du har tilført oljer vil gi best effekt, og gi deg utrolig deilig og mykt skjegg.

Hold skjeggbørsten ren. De naturlige hårene i børstene gir deg deilig og mykt skjegg, men for aller best resultater, bør du også rengjøre børsten din regelmessig. I tillegg kan dette få kjæresten din til å føle seg flau over sin hårete og skitne hårbørste.

Eksperimentér med hestehår. Børster med hestehår er på vei tilbake på skjeggmarkedet nå. Hestehårene er gode for å fordele oljene ut i skjegget, men hesten har allikevel ikke klart å ta over for villsvinet enda.

HVOR FINNER JEG DE BESTE SKJEGGBØRSTENE I NORGE?

Har du blitt overbevist om at skjeggbørsten er hva skjegget ditt trenger? Alle børstene våre er laget av kvalitetsmaterialer, og de kan behandle skjegget ditt i lang tid fremover.Se hele vårt utvalg av skjegg produkter her.