Spar 20 % på alle solbriller

Spar 20 % på alle solbriller

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SKJEGGPLEIESETT

Et velstelt skjegg gjør deg ikke bare sexy, det gjør deg også stilig og lekker. For å vedlikeholde skjeggpryden kreves både tid, dedikasjon og presisjon. Som med alt annet her i verden, utgjør verktøyet også her minst halve jobben, og et godt barbersett er derfor viktig. Nedenfor kan du finne en rekke fantastiske sett som inneholder alt du trenger for å ta vare på ditt elskede skjegg.

kr
kr
6 varer

SKJEGGET TRENGER KJÆRLIGHET

Skjegget ditt trenger å regelmessig vaskes, trimmes og fuktes. Om du er slapp med skjeggpleien, kan du fort ende opp med tørt skjegg, med slitte tupper, som flasser og ser uryddig ut.

Om du ønsker å opprettholde en ryddig og lekker skjeggpryd er det viktig at du vasker den ofte, at du kjemmer og trimmer tuppene når det trengs, og at du tilfører nok fuktighet til både huden og hårene. Ett godt skjeggsett inneholder alt skjegget ditt trenger, og selv om det kanskje høres ut som mye jobb å ha skjegg, så er det egentlig ikke det.

Et skjeggpleiesett kan fungere flott som gave til deg selv, eller til en skjegget venn eller et familiemedlem.

BARBEREREN I SETTET

Du oppnår et velformet skjegg med en god barberkniv. Med en god barberkniv kan du på en trygg og elegant måte oppnå den looken du er ute etter. Før du setter igang med kniven er det allikevel anbefalt at du bruker barberkrem og et varmt håndkle for å åpne porene, slik at du unngår inngrodde hår. For å justere de siste detaljene, og for å sette kronen på verket, er skjeggsaksen det perfekte verktøyet.

HOLD SKJEGGET RENT

TILFØRING AV FUKTIGHET

Skjeggolje er det perfekte produktet når du ønsker å tilføre skjegget og huden din den fuktigheten som trengs for å unngå kløe og tørrhet.

Skjeggoljen er spesielt nyttig i begynnelsen når du begynner å gro skjegg. Når skjegget ditt blir litt lengre, kan skjeggbalsam være et mer passende produkt, ettersom balsamen også gjør det enklere å style og forme skjegget.

BØRSTING OG KJEMMING

Når du har vært flink i startfasen, og klart å få skjegget ditt til å gro til over et par centimeter, da er en kam eller en børste det neste verktøyet du bør tilføye i skjeggsettet ditt.

En kam kan brukes for å fjerne eventuelle urenheter som gjemmer seg i skjegget, og for å løsne opp eventuelle floker. Eventuelt kan en børste også brukes, som fungerer bedre til å style, og til å gi en deilig myk look.Se hele vårt utvalg av skjegg produkter her.