Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

HALSTØRKLÆR TIL MENN

Halstørklær er ikke lenger noe du bare finner i marinen. Takket være myk, luksuriøs slike og et vell av ulike mønstre, har bandanaen nå blitt allemannseie. Når du virkelig skal sette prikken over i-en i antrekket ditt, er halstørkleet det perfekte tilbehøret. Sjekk ut vårt sortiment for å finne din favoritt.

kr
kr
12 varer

PIFF OPP ANTREKKET DITT MED ET SILKEHALSTØRKLE

Før vi begynner å snakke om hvordan du bruker halstørklær i antrekket ditt, kan vi etablere hva dette faktisk er. Halstørklær – også kjent som bandanas – er firkantede tøystykker som kan bæres rundt enten hals eller hode.

I vårt sortiment finner du halstørklær av lekker silke, som ikke bare ser bra ut, men som også er fantastisk komfortable å ha på. Kombiner et paisley-mønstret halstørkle med en klassisk t-skjorte eller denimskjorte for en enkel, men allikevel utrolig stilfull look. Om du ønsker noe litt mer formelt, skal du vite at alle våre halstørklær går vel så bra sammen med skjorte og dress.

SLIK BRUKER DU HALSTØRKLÆR

Selv om halstørklærne kan bæres rundt både hals, hode og håndledd, eller til og med brukes som lommetørkle i brystlommen, er en løs knute rundt halsen den aller mest populære bruksmåten.

SLIK KNYTER DU ET HALSTØRKLE

1. Legg halstørkleet flatt, og brett det diagonalt.

2. Nå som du har en trekant, ruller du løst fra den lengste kanten.

3. Legg det sammenrullede tørkleet rundt halsen, og knyt en enkel knute. Sørg for at knuten ikke er for stram.

4. Legg knuten litt mot én av sidene (ikke midt under haka).

Se hele vårt skjerf til herre utvalg her.