Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SLIPSKJEDER

Slipskjeder gir antrekkene dine en sofistikert touch av stil, og de sørger dessuten for at slipset alltid henger som det skal. De festes enkelt og greit i skjorteknappene, før slipset tres igjennom selve kjedet. Slipskjeder er perfekt å gi som julegave, bursdagsgave eller farsdagsgave! Alle slipskjedene i sortimentet vårt er på lager og klare for levering.

kr
kr
4 varer

HVA ER ET SLIPSKJEDE?

Et slipskjede er en stilfull måte å hindre at slipset flagrer vilt i vinden, eller at det havner nedi vasken når du skyller hendene dine. Det er ikke noe å le av – det skjer faktisk så alt for ofte. Slipskjedet gir dessuten antrekkene dine en lekker touch av sofistikert og profesjonell stil. I tillegg er de perfekte å gi som presang ved jubileer, bursdager, til jul eller på farsdagen. Alle slipskjede består av to ulike deler; Den øverste delene festes til en knapp på skjorta, mens den andre henger rundt selve slipset. Resultatet er et stilfullt kjede foran på slipset dit, som sørger for at det alltid henger som det skal – selv når du tar oppvasken.

SLIK BRUKER DU ET SLIPSKJEDE

Fest kjedet på ønsket knapp ved å dytte det ned på knappen.

Når kjedet er festet, trer du slipset gjennom den åpne lenken.

Juster slipset slik at både det og lenken ligger flatt og sentrert.

SLIPSKJEDER VERSUS SLIPSNÅLER, SLIPSKLYPER OG SLIPSKNAPPER

Slipskjedet er det perfekte alternativet for menn som ikke helt føler at slipsnåler og -klyper er greia for dem. Slipsnåler ser bra ut – uten tvil – men de kan dog være vanskelig å få til å sitte helt rett. Slipsknapper stikker regelrett hull i dine høyt elskede slips. Slipskjeder er rett og slett enklere – de holder slipset på plass, uten at du trenger å stemple hull i det, og uten at du trenger å sjekke at ting sitter som de skal hele tiden.

SLIK STYLER DU ET SLIPSKJEDE

Avgjør om det passer til anledningen. Slipskjeder kan fort hekte seg fast i ting, ettersom kjedet henger løst rundt slipset. Derfor kan det være greit å spare slipskjedet til de dagene hvor du virkelig ønsker å pynte deg og skille deg ut.

Velg et slipskjede som matcher antrekket ditt. I sortimentet vårt finner du både sølv- og gullfargede slipskjeder. Husk å gå for et slipskjede som matcher med andre metallelementer i antrekket ditt. Om du har sølvfargede mansjettknapper, bør du altså gå for et sølvfarget slipskjede.

Slipskjeder bæres tradisjonelt sett lenger nede på slipset, men du kan selvfølgelig justere på dette basert på hva du synes ser best ut.

Finn en slipsnål du vil ha i vårt store utvalg her.