Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Sokker til menn

Enten du forbereder deg til en formell anledning eller løper ærend i joggeskoene dine, har vi de riktige sokkene til deg. Disse sokkene er laget av materialer med førsteklasses kvalitet, og er designet for å holde føttene dine komfortable hele dagen.

kr
kr
27 varer

KLASSISKE SOKKER

Crew sokker, eller klassiske sokker, er den mest populære typen sokker for menn. De strekker seg vanligvis opp til midten av leggen og gir full dekning for nedre halvdelen av leggen. Klassiske sokker er allsidige og kan brukes med alle typer sko, inkludert dressko, høye sneakers og til og med støvler.

ANKELSOKKER TIL HERRER

Som navnet antyder strekker ankelsokker seg opp til ankelbenet. De er et populært valg for menn som ønsker en mindre synlig sokk og osm har en bedre pusteevne enn vanlige tradijsonelle sokker. Ankelsokker er ideelle for å ha på seg sammen med lave sko, som joggesko eller tøfler.

Klassiske sokker gir mer dekning og støtte for leggen. De kan bidra til å forhindre blemmer og gi bedre demping for foten. Klassiske sokker er også et flott alternativ for menn som ønsker å holde bena varme i kaldere vær. Ankelsokker, derimot, er mer pustende og kan bidra til å forhindre fotsvette og lukten som vanligvis følger. De er også et flott alternativ for menn som vil ha en sokk som er litt mer diskret.