Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

PILOTBRILLER

Pilotbriller er den historiske klassikeren som aldri går av moten. De fås både med metall- og plastikkramme, og med glass i mange farger.
Den helt klassiske modellen har dråpeformede glass, mens en moderne pilotbrillene godt kan være mer sporty i designet.

kr
kr
22 varer

Denne klassiske formen har også noen i ry veldig sporty utseende i disse dager. Selvfølgelig refererer vi til aviator solbriller!

Aviator -solbrillestilen fikk en umiddelbar oppblomstring med utgivelsen av Hollywood -blockbuster Top Gun på midten av åttitallet. Hvem kan noen gang glemme hvor kul Tom Cruise så ut mens han kjørte rundt på motorsykkelen sin eller i en brølende i F-14?

De mest populære brillene er våre aviator solbriller med speilbelegg. I tillegg er det noen andre flotte glassfarger å velge mellom, så vel som linser med blekende farger. Aviator -designet er sikkert et unisex -utseende, så bla gjennom hele vårt utvalg for å finne paret som passer best for deg.

Over kan du se vårt nåværende utvalg av aviator solbriller, du kan også søke i alle våre andre stiler. Se hele vårt utvalg av solbriller for herre her. Hvis du ikke ser akkurat det du leter etter, ønsker vi deg velkommen til å e-poste eller ringe oss. Du kan til og med abonnere på vårt nyhetsbrev der vi hele tiden oppdaterer våre kunder om våre nye ankomster.