Spar 20 % på Sesongens Bestselgere

00:00:00

Sesongens Bestselgere | 20 % Avslag

Avluttes om

00:00:00
Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 45 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

LOCS SOLBRILLER

Locs er det solide amerikanske solbrilleselskapet som er kjent for sin kule kolleksjon med motosykkelbriller. Hvis du husker Arnold Schwarzenegger i den første Terminator-filmen, stjal han faktisk solbrillene fra en motorsyklist. Selv om de fleste designene er veldig maskuline, har vi inkludert noen unisex-briller også.

3 varer
3 varer

BLI MED FOR Å VINNE 6000 NOK

Registrer deg for en jevn strøm av stiltips, spesialtilbud og informasjon om nye produktlanseringer. Du deltar automatisk i en månedlig trekning for å vinne et gavekort på 6000 kroner.

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

LOCS SOLBRILLER TIL MENN

Fra klassisk biker-stil til hardcore gangsta-swag, har Locs-solbriller blitt en eviggrønn stift i herrestilen. Du vet de pikselerte solbrillene som kommer ned over ansiktene til folk i «thug life»-memet. Det er Locs!

Vel, egentlig ikke ... de er bare pikselrepresentasjoner av generiske svarte nyanser, men de ser nesten ut som ekte vare!

HOLD FOKUS

Det som gjør LOCS-solbrillene unike er de karakteristiske tykke brillene. Ikke bare gir de et stort lerret for den klassiske LOCS-logoen, men de beskytter øynene dine mot lys som kommer inn fra sidene. Fokuser på det som er rett foran deg. Det som er perifert er... vel... perifert.

Disse ikoniske kvalitetsbrillene gir en ekstra urban look til stilen din. Alle kan bruke dem, fra fiskere til syklister til piloter, men når du først tar dem på, er du en LOCS-mann. Du kan forlate gatene, men gatene er rett foran øynene dine.