Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

SOLBRILLER I TRE

Alle våre trebriller er håndlaget av ekte tre. I utvalget vårt finner du briller av ibenholt, bambus, rosentre, zebratre, og til og med solbriller laget av gamle rullebrett. Når brillene utformes av ekte tre, betyr det at de får en helt unik look takket være treets naturlige årringer. Brillene i utvalget vårt har dessuten polariserte glass, og de gir 100% UV-beskyttelse – det betyr at du kan skille deg ut, samtidig som du beskytter øynene dine mot solas skadelige stråler.

kr
kr
11 varer

TREBRILLER

Våre briller av tre er et miljøvennlig valg for de som ønsker å skille seg ut i mengden av menn som går med solbriller av plast og metall. Dessuten er trebriller lettere av vekt, og derfor mer komfortable å ha på enn de klassiske plastvariantene. Er du på utkikk etter et helt unikt par solbriller? Sjekk ut våre håndlagde solbriller – utformet av 100% resirkulerte skateboard. Da snakker vi samtalestarter!

GLASS

Er du på jakt etter et par solbriller i tre? Husk å sjekke at de gir full beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, og at de er polariserte. Polariserte glass reduserer blant annet gjenskinnet fra vann, snø og vinduer. UV-beskyttelsen blokkerer de skadelige strålene som kommer fra sola.

HVORFOR BØR JEG GÅ FOR INNFATNING AV TRE?

Temperaturen - Innfatninger av plast eller metall blir gjerne iskalde på vinteren, og glovarme på sommeren, mens en ramme av tre holder en komfortabel temperatur hele året gjennom.

Vekta - Tre er et lett materiale, og derfor er disse brillene behagelige å bære gjennom hele dagen.

Bra for planeten - Tre er et fornybart materiale, og det kan resirkuleres (som våre solbriller laget av skateboard-tre).

Unikt - Alle innfatninger av tre er håndlagde, mens innfatninger av metall og plast gjerne er masseproduserte. Dessuten sørger treets naturlige struktur for at hvert eneste par vil være helt unikt.

Godt håndverk - Det er noe helt spesielt ved å bære et produkt du vet det har tatt litt tid å lage. Alle våre trebriller er utformet for hånd, og det gode håndverket reflekteres i det ferdige produktet.

Se hele vårt utvalg av solbriller for herre her.