Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Undertøy til menn

Enten det er et par formede boksere av bomull eller miljøvennlig bambusundertøy du er ute etter, gir vårt utvalg av herreundertøy deg det høyeste nivået av komfort. Dine kronjuveler fortjener intet mindre.

kr
kr
22 varer

BOKSERSHORTS TIL HERRER

Selv om de fleste menn har en tendens til å være ganske konservative når det kommer til undertøy, kommer herreundertøy i forskjellige former, passformer og materialer. Vårt elastiske, formede herreundertøy kommer i bomull og bambus, to materialer som hver tilbyr et unikt sett med fordeler og ulemper

BOMULLSUNDERTØY TIL HERRER

Bomullsundertøy er industristandarden for boksershortser for menn. Den er kjent for sin mykhet, pusteevne og holdbarhet. Bomull er en naturlig fiber som er behagelig å ha på og lar luften sirkulere, og holder nedre regionen kjølig og tørr. Bomullsundertøy er også lettstelt og tåler hyppig vask og tørking uten å miste form eller farge.

BAMBUSBOKSERE TIL HERRER

Bambus-undertøy er et relativt nytt alternativ som blir stadig mer populært blant menn. Bambusstoff er kjent for å være miljøvennlig og bærekraftig når det er etisk fremstilt. Bambus-undertøy er mykere og lettere enn bomull, noe som gjør det til et behagelig og pustende alternativ for sensitiv hud. Den er også naturlig fukttransporterende, noe som bidrar til å holde deg tørr og kjølig hele dagen.

Både bomull- og bambusundertøy har sine unike fordeler og forskjeller. Bomull er uten tvil det klassiske alternativet. Det er behagelig å ha på og lett å ta vare på. Bambus er et nyere og mer bærekraftig alternativ som er mykere og lettere, noe som gjør det til et godt valg for de med sensitiv hud. Uansett hvilket alternativ du velger, kan både bomulls- og bambusundertøy gi komforten og støtten du trenger til hverdagsbruk.