Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

PC-ETUI

Om du elsker og er avhengig av PCen din, bør du skaffe deg et PC-etui. Hos oss finner du etuier utformet i alt fra slitesterkt skinn til robust kanvas, som beskytter datamaskinen din mot både riper, støv og slag.

kr
kr
16 varer

PC-ETUIER – HVOR STIL MØTER FUNKSJONALITET

Dette er etuier – gjerne utformet i skinn, kanvas eller neopren – som beskytter PCen din når du er på farten. Etuiene er designet for å kunne brukes alene, eller for å kunne legges i en større sekk, veske eller bag.

Nå om dagen bruker vi datamaskinene våre til alt fra strømming av TV-serier til å bestille mat fra nærbutikken. PC-etuiene gir et ekstra lag med beskyttelse, og sørger for at PC-en ikke blir et sted hvor støv og smuss fra nederst i sekken din samles. Dessuten beskyttes PCen også mot riper og slag når du er på farten.

Om du oppbevarer PCen din i et PC-etui, trenger du dessuten ikke rengjøre maskinen så ofte. Så fort du er ferdig med å bruke PCen, er det altså bare å stappe den inn i etuiet. Så sparer du mye tid som ellers ville blitt brukt på rengjøring.

Om du er bekymret for at det funksjonelle etuiet vil forringe dine antrekk – må du tenke om igjen. I sortimentet vårt finner du etui av skinn som eldes med stil, samt røffe varianter av kanvas som gir PCen din den stilen den fortjener.

SLIK FINNER DU RIKTIG STØRRELSE FOR DIN BÆRBARE DATAMASKIN

Det er fort gjort å bli opphengt i utseende, og helt glemme at du også må finne fram til riktig størrelse på ditt etui. Vi ønsker ikke at du skal bestille feil størrelse, og ende opp med et etui det kan se ut som PCen din har arvet av faren sin... eller at du skal bruke tid på å forgjeves prøve å pressen din 15" maskin inn i et 11,6" etui.

1. Mål bredden på datamaskinen din

For å måle bredden må du først lukke PCen, og deretter bruke et målebånd for å måle lengden fra venstre til høyre side.

2. Mål høyden på datamaskinen din

For å måle høyden på PCen din, må du lukke den, og måle avstanden fra nederst til øverst.

3. Mål datamaskinens tykkelse

For å finne maskinens tykkelse, må du holde den lukket, og måle avstanden fra bordplata til toppen av maskinen.

DET STORE SPØRSMÅLET: PC-VESKE ELLER PC-ETUI?

Hovedforskjellen her er gjerne at PC-vesker kommer med håndtak eller skulderreimer. Disse veskene kommer også ofte med flere ekstra lommer for andre ting du trenger å bære med deg. De fleste etui er relativt slanke og enkle – selv om enkelte av dem også kommer med noen ekstra smålommer.

Om du elsker PCen din, anbefaler vi at du går for et PC-etui, som beskytter maskinen mot riper, slag og støv når du er på farten. Og om du virkelig elsker PCen din... anbefaler vi at du går for et etui av skinn. Se hele vårt utvalg av bager for menn her.