Spar 20 % på alle solbriller

Spar 20 % på alle solbriller

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 745 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

BAGER FOR MENN

Hos oss finner du bager for menn i alle mulige former og fasonger. Alt fra nette varianter du kan bruke til trening, til de mer romslige variantene som kan være med deg på spennende helgeturer.

kr
kr
24 varer

BAGER FOR MENN

Begrepet favner mye, og i underkategoriene finnes et vell av ulike varianter designet for mer eller mindre spesifikke formål. Er du på utkikk etter en bag som kan romme alt treningstøyet ditt, men fortsatt passe inn i garderobeskapet? Eller ser du etter en bag som kan romme et par skift, og samtidig passe perfekt i hattehyllen på flyet? For å finne den rette bagen må du først vite hva du skal bruke den til.

VELG RETT BAG

SLIK FINNER DU RIKTIG GYMBAG

Det siste du ønsker når du skal komme deg hjem etter en hard treningsøkt er en bag som veier alt for mye. Velg derfor en som har lav egenvekt, og gjerne er utstyrt med en avtakbar skulderreim. Om du ofte går på trening etter jobb, bør du sørge for at bagen kan romme alt du trenger i løpet av dagen, uten at du trenger å blande sammen viktige papirer og sure sokker.

SLIK FINNER DU RIKTIG REISEBAG

For mange kan det være et stort steg å gå fra en alt-mulig-sekk til en egen bag for helgeturer. Reisebagens rektangulære form passer perfekt for et par skift og litt toalettsaker, og den er god å ha når den store trillekofferten blir alt for stor. Husk dog å sørge for at bagen møter størrelseskravene for håndbagasje. Om du ønsker å bruke den til trening bør du også sørge for at den kan passe inn i garderobeskapet.

HVILKET MATERIALE ER BEST

Det finnes masser av alternativer innen materialer. Om du går for skinn, ser det ut som du enten er på vei fra eller til noe viktig, og det kan dessuten fungere bra også på kontoret. En god skinnbag er en investering, så spar gjerne opp for å gi deg selv ekte kvalitet. Om du går for skinn kan du dessuten ende opp med en bag du fortsatt bruker om 10 år.

Skinn fungerer også bra for treningsbager; Om du kan spankulere ned på treningssenteret med en bag du er stolt av, har du én grunn mindre til å hoppe over treningen.

HOLD BAGEN DIN REN

VEDLIKEHOLD AV SKINNBAGER

En bag av tungt prosessert skinn er enklere å rengjøre, mens mindre behandlede skinnbager kan være vanskeligere å holde rene, men de vil til gjengjeld utvikle seg og se bedre ut med årene. Uansett hva du velger å gå for, får du noen gode tips her:

Rengjør aldri med vaskemidler eller kjemikalier.

Hold bagen tørr, og unngå å oppbevare den i direkte sollys.

Om skinnet blir tørt og matt kan du bruke skinnfett med bivoks eller andre naturlige ingredienser.

Luft alltid bagen etter en tur på treningssenteret eller en langhelg på kontinentet.

VEDLIKEHOLD AV KANVASBAGER

Kanvas er et vevd tekstil bestående først og fremst av bomull, og det skal behandles på samme måte som andre tekstiler.

Unngå bruk av kjemikalier og vaskemidler – hold deg til varmt vann så langt det går.

Ved vriene flekker kan du bruke en mild såpe blandet med varmt vann for å forsiktig gni bort flekken.

På samme måte som med skinnbager, bør du alltid lufte kanvasbagen etter en tur på treningssenteret.

Se hele vårt utvalg av bager for menn her.