Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Solbriller | Kjøp 2 og spar 20 %

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 40 kr - Gratis over 499 kr-
Kontakt oss
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

ANKERARMBÅND

Uansett om du er en sjøens mann, eller om du bare ønsker litt ekstra oppmerksomhet, kan disse armbåndene så absolutt være noe for deg. Armbåndene kommer i mange ulike farger og design, og dessuten er de enkle å justere.

21 varer
21 varer

MARINE ARMBÅND FOR MENN

Anker og fiskekroker kan utgjøre stilig tilbehør – ingen tvil om det – men de er også mer enn bare trendy detaljer.

Ankeret er et symbol vi gjerne assosierer med sjømenn, og ikke minst den stereotypiske tatoveringen de gjerne har på armen. Ankere symboliserer også sterke og varige bånd. Det gir mening at ankeret symboliserer en sikker og solid link, ettersom det tross alt brukes for å holde enorme skip fast til havbunnen. En annen del av ankerets historie kommer fra tidlig kristendom. De kristne – forfulgt for sin tro – bruke smykker med ankre for å vise sin styrke, og de brukte ankre for å markere trygge steder de kunne gjemme seg for romerne.

Fiskekroken har også mye symbolikk ved seg. Dette nautiske symbolet representerer energi, styrke, velstand, overflod, og enkelte mener også at fiskekroken er lykkebringende. På Hawaii har fiskekroken (kalt 'makau') sterk tilknytning til havet, historie og kultur. Armbånd med fiskekroker vitner om en person som klarer å legge det profesjonelle livet til side, og reise ut for å oppdage skog, fjell, kyst og hav.

NAUTISKE DESIGN

Selv om ankre og fiskekroker har mye symbolikk knyttet til seg, kan du bære dem uansett hvilken historie du ønsker å fortelle. Armbånd med ankre og fiskekroker er for menn som har en avslappet holdning til livet, og de gjør seg perfekt med hverdagsantrekk og til festlige kvelder. Armbånd med fiskekrok kan dog også kombineres med mer formelle antrekk, som en spennende liten detalj som kan hjelpe til med å stare interessante samtaler.

ARMBÅND MED ANKER

På Trendhim finner du en rekke ulike ankerarmbånd, hvor en av hovedforskjellene mellom de ulike designene, er utformingen av ankeret. Du kan finne både gylne, sølvfargede og svarte ankre, slik at du alltid har et ankerarmbånd som matcher antrekket ditt. Kombiner dette med ulike typer lenker, snører og armbånd, så kan du være sikker på at det finnes et design som passer perfekt for deg og din stil.

Mange av våre ankerarmbånd er dessuten fullt justerbare i størrelsen, for å kunne passe så å si alle menn.

ARMBÅND MED FISKEKROK

Vårt utvalg av armbånd med fiskekrok utvides fortløpende, og alle armbåndene er justerbare for å kunne passe rundt ethvert håndledd. Dessuten kommer de i en rekke ulike design, alle inspirert av havet og det maritime livet.

SLIK MATCHER DU ARMBÅNDET DITT

Som med alt annet tilbehør av metall, er det viktig at ankeret og fiskekroken matcher med andre metallelementer i antrekket ditt. Om du for eksempel bærer en sølvfarget klokke og en sølvfarget ring, vil helheten se aller best ut om også fiskekroken eller ankeret i armbåndet ditt er sølvfarget. Du kan selvfølgelig velge å gå for ulike metaller for å skape kontrast... men matchende metaller vil alltid være det sikreste valget.

Hva slags tilbehør bruker du ellers? Sjekk ut vårt utvalg av ankerarmbånd nå for å finne din nye favoritt... eller sjekk ut våre armbånd med fiskekrok for å finne det rette armbåndet for deg.

Se alle våre armbånd for menn her