365-dagers returrett
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
81 50 35 80 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Alle varer
Dresstilbehør
Smykker
Vesker og lommebøker
Frakt kr 50 - Gratis over kr 449
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armbånd
Barbering
Belter
Briller uten styrke
Bukseseler
Halskjeder
Hansker
Hatter
Jakkenåler
Klokker
Lommebøker
Lommetørklær
Mansjettknapper
Ringer
Skjeggpleie
Skjerf
Slips
Slipsnåler
Sløyfer
Solbriller
Vesker
Ørepynt
81 50 35 80
Arbeidsdager 09:00-16:00
Vis alle

Bak designet: De viktige detaljene

Fra skisser og digitale tegninger til ferdig produkt – slik gir vi alle kjeder og armbånd de viktige detaljene.

Kapittel 1: Scrolling

Designet av denne kolleksjonen startet ved at en av våre researchere scrollet gjennom Instagrammen sin. Etter å ha lagt merke til at kjeder med anheng virket å være veldig populært igjen, bestemte hun seg for å dykke dypere inn i denne materien. Å sjekke telefonen og sosiale media er noe vi alle gjør. Det er en liten greie som vi egentlig ikke tenker så mye på. Men i denne historien er dette faktisk detaljen som startet det hele.

Vi ønsker å skape interessante produkter som er enkle å matche, men som også kan se bra ut alene. Og som med den populære armbåndkolleksjoen fra Arkai, vil alle kjedene gi en naturlig, eksklusiv og velreist vibb.

Vi bruker materialer av høy kvalitet, og vi designer produkter som får deg til å stoppe opp og ta en nærmere titt.

Kapittel 2: Skisser og steiner

Arkais designteam gjør ideer om til skisser. Ettersom kolleksjonen begynner å ta form, starter vi å tenke på de små detaljene som utformingen av hodeskallen, samt plasseringen av logo og steiner. Hva slags type steiner? Hvilke farger? Dette er spørsmålene vi må besvare.

Etter å ha gått gjennom de første designene, ble vi enige om at kolleksjonen skulle inneholde litt over 40 ulike armbånd og kjeder. Disse må kunne komplimentere hverandre, men samtidig designes for å kunne brukes alene.

Vi valgte å kalle kolleksjonen for Rico. Hva synes du om dette navnet? Fortell oss gjerne hva du ville kalt denne kolleksjonen… og hvilke produkter du gjerne ville lagt til.

Kapittel 3: Fra papir til skjerm

Våre digitale designere gjør skissene om til digitale tegninger. Det er her vi begynner å se produktene virkelig ta form – og hvor vi får et inntrykk av hvilke detaljer som fungerer og ikke.

Når vi utformer kjeder og armbånd, er størrelsen og proporsjonene utrolig viktig. Ettersom dette er vanskelig å se gjennom skisser og modeller, 3D-printer vi våre anheng for å få et inntrykk av størrelsene.

Et av anhengene våre viste seg å være for stort, og måtte justeres. Det høres kanskje enkelt ut… men en slik endring vil også virke inn på alt fra utforming av steiner, til størrelsen på hodeskallen. Men vi vil ikke ta til takke med noe mindre enn perfekt allikevel.

Fra starten av visste vi at vi ønsket å lage svarte, gylne og sølvfargede kjeder, men etter å ha gjort litt ekstra research, valgte vi også å legge til en rosegyllen variant. Hvilken farge ville du gått for? Gull eller sølv – hvilken er din favoritt?

Kapittel 4: Ventingen

Nå som alle nødvendige endringer har blitt gjort, og den siste modellen fra 3D-printeren har blitt sjekket, sender vi produksjonstegningene med dimensjoner, bilder og materialer, til produsenten. Snart får vi se produktene i levende livet!

Følg med for å se de første eksemplarene når de ankommer!

Chapter 5: Oppdatering og Forbringer

De første eksemplarene har ankommet, og de er ikke helt som vi forventet. For enhver smykkedesigner så er dette en del av prosessen. Dette er vår sjanse å oppdatere designen og velge høyere kvalitet av metall og stener. Det er så mange detaljer som skal på plass på hvert eksemplar, så vi er villige til å bruke tiden det tar for å alt riktig på plass.

Om alt går etter planen, så har vi en nye runde med eksemplarer ferdige i august.

Klarer du ikke å vente? Spar 10%

Ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe produktene fra kolleksjonen. Registrer deg* som medlem i Trendhim Tribe og motta en eksklusiv 10% rabatt.

Er du klar?

Vi ser alltid etter nye ideer og inspirasjon. Hvordan ser din drømmekolleksjon ut?

*Ved å registrere deg med e-post godtar du våre Retningslinjer for personvern og du godtar å motta tilbud og nyheter om våre produkter på e-post. Du kan melde deg av når du ønsker det.

Tilbake
Tilbakestill passordet mitt

Hurra! Vi har sendt deg en e-post. Du vil straks kunne logge inn!

Oppgi en e-postadresseE-postadressen er ikke gyldig