365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Meny
Søk
Logg inn
Ønskeliste
Kurv

Hva kreves for å skape dristige design?

Se hvordan vi gir den siste kolleksjonen fra Moody Mason en freidig og frekk viking-vibb.

Kapittel 1: For den nye vikingen

Selv om vi ikke plyndrer så mye lenger, er vi fortsatt stolte over forfedrene våre. De var tross alt eventyrlystne og modige folk, som våget seg ut på åpent hav og oppdaget nye landområder. Arven er slettes ikke så verst – om vi ser bort ifra all stjelingen selvfølgelig.

Moody Mason gjør disse krigerne om til noe som kan passe inn i nåtiden; lekkert tilbehør som viser at du er en mann som vet hva han vil.

Helt fra begynnelsen av visste vi at alle produktene i kolleksjonen skulle utformes i rustfritt stål. Dette materialet er solid, det er slitesterkt, og det ruster ikke. Med den variabelen fastsatt, begynte vi å fordype oss i vikingene for å finne retningen denne kolleksjonen skulle ta.

Kapittel 2: Det starter med design

Vi har funnet ut av hva vi liker og ikke liker, og vi har begynt med skissene for de nye produktene – armbånd, anheng, ringer og øreringer. Designerne fokuserer ikke på rene linjer og subtilt design. For det er vel ikke det en viking ville gjort, eller hva?

Ettersom vi beveger oss over fra papir til digitale design, leker vi oss litt med ulike overflatebehandlinger, og vi eksperimenterer litt med ulike farger på steinene.

Apropos steiner, så har vi kontaktet leverandøren for å sende noen vareprøver. Hvilke steiner vil se best ut? Har du en favoritt? Kommenter gjerne nedenfor!

Kapittel 3: Visdom er velkommen uansett hvor den kommer fra

Vi trodde det ville være enkelt å snevre inn kolleksjonen... men med så mange gode idéer og design, viste det seg å være mye lettere sagt enn gjort. Derfor ba vi dere dele av deres visdom. Tilbakemeldingen vi fikk var at hodeskaller, ulver og slanger fortjente å spille en viktigere rolle. Med denne kunnskapen gjorde vi endringer i designene våre, og vi utformet også denne 3-delte ringen. Fet, ikke sant?

Når vi hadde funnet fram til de riktige designene, var det på tide å 3D-printe produktene. Vi printer for å få et bedre inntrykk av dimensjoner og detaljer. Denne gangen endte vi opp med å se at slangeringen som så helt fantastisk ut på papiret, i realiteten var alt for stor. Størrelser er viktig for alt tilbehør og pynt, men spesielt viktig i en såpass dristig kolleksjon som denne.

Kapittel 4: Nå begynner moroa

Vi har sendt digitale filer til produsenten, og vi har mottatt de første vareprøvene! Nå er det på tide å virkelig fokusere på farger, finish og steinene. Vi velger å gå for en antikkgrå finish på det rustfrie stålet, for en røff og slitt look.

Vi velger naturlige steiner, ettersom alt annet ser alt for fake ut, hvilket så absolutt ikke ville passet inn i denne kolleksjonen. Det føles som at vi, etter å ha svømt hvileløst rundt i et hav fullt av alternativer, endelig har funnet fram til noe vi virkelig digger.

Her tilpasser vi til og med innpakningen for at den skal passe med de nye størrelsen og formene. Vanligvis går denne fasen nokså raskt unna, men med denne kolleksjonen tar det litt tid. Hvilket egentlig er helt greit for oss; den tiden vi legger ned nå, sørger for at sluttresultatet blir perfekt når produktene sendes hjem til deg.

Kapittel 5: Skap noe unikt

Prøvene har ankommet, og i gjør nå vår siste gjennomgang. De gylne og sølvfargede produktene er akkurat som vi ønsket... men de antikk-grå modellene trenger fortsatt en siste finpuss. Vi elsker utfordringer, og vi vil så gjerne at denne kolleksjonen skal bli som vi har ønsket. Apropos utfordringer, har i lagt til to nye unike modeller, med naturlig lasurstein. Dette er en stein som representerer guder, makt, visdom og sannhet – det kan jo være kjekt å bære med seg i hverdagen.

Vi har sendt de godkjente produktene til fotografering, og vi har planlagt en photoshoot for den komplette kolleksjonen.

Kapittel 6: Venting

Om alt går som planlagt, godkjenner vi alle designene og sender de til produksjon. Det betyr at du kan smykke både hals, fingre, ører og håndledd med denne kolleksjonen innen høsten. Så da er det bare å vente...

Kapittel 7: De nye designene er endelig tilgjengelige!

Ventetiden er over! Du som leser dette nå tenker kanskje - 'Oj, det gikk jo raskt'. Sannheten er at dette faktisk er en prosess som har tatt over 8 måneder – men det endelige resultatet snakker for seg selv.

Er du klar for dristige design? Sjekk ut den fullstendige kolleksjonen nedenfor.

Hvilken er din favoritt?

Nå har du sett kolleksjonen – hvilket produkt er din favoritt? Legg gjerne igjen en kommentar!

*Ved å registrere deg med e-postadresse, godtar du våre Retningslinjer for personvern og du godtar at vi kan sende deg tilbud og nyheter om våre produkter via e-post. Du kan melde deg av når du ønsker det. Men med rabatter på opptil 50%, så finnes det vel egentlig ingen god grunn til det?