365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 449 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)

Designer Vandrelyst

Hvordan og hvorfor vi laget vår Reisekolleksjon

Kapittel 1 - Inspirasjon

Det er naturlig å ønske oss det vi ikke kan få. Etter et år med karantene har fylt oss alle med en følelse tyskerne kaller for "fernweh", som er et smertefullt ønske om å komme seg bort - bortesykdom - av og til oversatt til vandrelyst, som ikke helt fanger opp smerten.

Vi er utforskere. Uansett hvor hjemmekjære vi er, så er det alltid et ønske om å reise. Det er nettopp derfor vi drar på ferieturer. Det er denne stemmen i hodet som inspirerte Trendhims team å designe reisekolleksjonen.

Kapittel 2 - Penn eller Papir

Som reisende selv ønsket vi å lage produkter som snakker til reisende som ønsker å utforske verden. Vi tok tak i blyanten og skisseblokka for å sette i gang.

De mest kjente symbolene for reise er kompass og kart, og den runde formen av disse lot oss lage interessante kombinasjoner og komplimenterende design.

"Fri som en fugl," lyder uttrykket, og fanger essensen av den reisendes ånd. Trendhim-teamet designet vingeanhenget for å representere denne lengselen etter frihet. Vi har også flere produkter på vei, som også er inspirert av vår nomadiske arv, et oppdemmet ønske om å oppleve verden.

Kapittel 3 - Den Tredje Dimensjonen

Når papirdesignene er ferdige vil Trendhim-teamet lage dem i 3D skisser. Noen ganger fungerer det som ser imponerende ut på en skisse rett og slett ikke i 3D. Og hvis det ikke fungerer i 3D, er sjansen stor for at det ikke fungerer på deg. Noen design skroter vi, men de overlevende blir utdypet enda mer.

Modeller klare og vi 3D-printer elementene for nærmere inspeksjon. Igjen, det som fungerer i 3D, fungerer ikke alltid i det virkelige liv. Denne prosessen lar oss identifisere svakheter, upresise detaljer eller designfeil. For eksempel da vi skrev ut elementene til et av armbåndene våre, fant vi ut at vippelåsen var for liten.

Å identifisere disse problemene gjennom en nøye produksjonsprosess forhindrer dem i å havne i pakken din.

Kapittel 4 - Realitetssjekk

Testprodukter fra vår leverandør kan se annerledes ut enn vår 3D-printede design. Metallglansen kan overdøve detaljer, eller fremheve ufullkommenheter. Dette er en annen iterativ prosess, og vi går ofte gjennom flere prøver før vi får alle detaljer riktig.

Vi er nå fokusert på holdbarheten til stålet og plett, og sørger for at det er klart for livsstilen til en aktiv mann som skal ut i verden igjen. Stress-testing av koblinger for å sikre at de tåler alt du kaster på dem, og slitasje-testing av belegget slik at du aldri trenger å ta det av før du hopper i vannet.

Kapittel 5 - Å berolige din Fernweh

Når Arkai Reiekolleksjonen er ferdig, er den klar for eventyr. Vil du bli med?

Jeg kjenner Trendhims Retningslinjer for personvern. Meld deg av når du vil.

*Ved å registrere din e-postadresse aksepterer du vår Personvernerklæring og er klar over at du vil motta tilbud og myheter om våre produkter. Du kan avmelde deg når som helst.