Motta før Farsdag - bestill før kl.16.00 torsdag 2. november

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Belter 130 cm

Er du på jakt etter en belte som passer perfekt til deg? Da er vårt utvalg av belter på 130 cm akkurat det du trenger. Vi tilbyr et bredt utvalg av belter i ulike stiler og materialer, slik at du kan finne det som passer best til din personlige stil. Våre belter er av høy kvalitet og vil holde seg like fine i lang tid fremover. Bestill ditt nye belte på 130 cm i dag og få det levert rett hjem til deg.

Nyttige 130 cm belter som passer til alle anledninger

Med våre belte 130 cm kan du være sikker på at du finner et belte som passer til alle antrekk. Våre belter er av høy kvalitet, og vi tilbyr et bredt utvalg av design og farger. Enten du trenger et klassisk belte til jobbantrekket eller et mer trendy belte til festen, har vi det du trenger.

Perfekte belter for deg som trenger litt ekstra lengde

Er du lei av å kjøpe belter som aldri passer skikkelig? Da er våre belter med 130 cm lengde perfekte for deg. Vi tilbyr belter i forskjellige materialer og stiler, slik at du kan finne det som passer best for deg. Våre belter er ikke bare funksjonelle, men også stilige. Du vil garantert bli lagt merke til med et av våre belter rundt livet.