Motta før Farsdag - bestill før kl.16.00 torsdag 2. november

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Belter 140 cm

Er du på jakt etter en belte som passer perfekt til deg? Da er vårt utvalg av belter på 140 cm akkurat det du trenger. Vi tilbyr et bredt utvalg av belter i ulike stiler og materialer, slik at du kan finne det som passer best til din personlige stil. Våre belter er av høy kvalitet og vil garantert holde seg godt over tid. Bestill ditt nye belte på 140 cm i dag og få det levert rett hjem til deg.

Belte 140 cm til menn – Passer perfekt for deg

Et belte på 140 cm gir en perfekt passform til menn i større størrelser. Ikke lenger trenger du å bøye deg og slite med å feste beltet. Med denne størrelsen kan du være komfortabel og fokusere på dagen fremfor å irritere deg over et ubehagelig belte.

Finn ditt favorittbelte på 140 cm

Vårt utvalg av belter på 140 cm er stort og variert. Fra elegante skinnbelter til hverdagslige canvasbelter, vi har noe for enhver stil og anledning. Finn ditt favorittbelte og vis frem din personlige stil med tillit. Kjøp nå og nyt friheten av å ha det perfekte belteet i garderoben din.