Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Blå solbriller til herrer

Blå solbriller er den perfekte tilbehøret for menn som ønsker å legge til en pop av farge til deres antrekk. Våre solbriller er laget av høykvalitetsmaterialer og har polariserte linser som beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler. Enten du er på stranden eller i byen, vil disse blå solbrillene gi deg en stilig og sofistikert look.

23 varer
23 varer

Blå solbriller til herrer – også for deg som vil skille deg ut

Er du på utkikk etter solbriller som skiller seg ut fra mengden? Da er blå solbriller herre et godt valg. Det blå fargetonet kan gi deg det lille ekstra som gjør at du skiller deg ut i mengden.

Blå solbriller – et tidløst og allsidig tilbehør

Blå solbriller er ikke bare forbeholdt sommerdagene. De kan brukes året rundt og er den perfekte tilbehøret for å gi antrekket ditt det lille ekstra. Den blå fargepaletten passer til alt fra denim til formelle antrekk. Investér i et par blå solbriller for å oppgradere stilen din.