Motta før Farsdag - bestill før kl.16.00 torsdag 2. november

Ubetinget 365-dagers returrett
Frakt 50 kr - Gratis over 499 kr-
57 98 93 95 - (arbeidsdager 09:00-16:00)
Bli med i Trendhim Gjengen

Bli med i Gjengen for å få eksklusive rabatter, klesinspirasjon og mye mer!

Når du skriver inn din e post adresse så bekrefter du vår Personvernerklæring og at du er påmeldt til å motta tilbud og nyheter om produkter til din e post adresse. Du kan avmelde deg og forlate Gjengen når som helst.

Skinnkofferter til herrer

Skinnkofferter til herrer er den perfekte tilbehøret for enhver stilbevisst mann. Med sin elegante design og høykvalitets skinn, vil denne kofferten være en pålitelig følgesvenn på dine reiser. Enten du er på forretningsreise eller på ferie, vil denne kofferten holde dine eiendeler trygge og organisert. Med flere rom og lommer, vil du ha god plass til alt du trenger. Investér i en skinnkoffert for herrer i dag og opplev den ultimate reisekomforten.

4 varer
4 varer

Stilig og funksjonell Skinnkoffert for Herrer

Fra forretningsreiser til weekendturer, en skinnkoffert for herrer tilbyr stil og funksjonalitet for enhver anledning. Med et slitesterkt ytre laget av høykvalitets skinn, vil denne kofferten ikke bare se bra ut, men den vil også holde seg i god stand i årene som kommer. Med forskjellige størrelser og farger å velge mellom, kan du finne den perfekte kofferten som passer dine behov og personlighet.

Stilig og praktisk skinnkoffert for herre, perfekt for enhver anledning

Enten du er på forretningsreise eller på ferie, vil en skinnkoffert for herre gi deg et elegant og praktisk alternativ for å bære med deg dine nødvendigheter. Med et stilig og slitesterkt ytre kan denne kofferten se bra ut samtidig som det gir trygg og sikker lagring for dine eiendeler. Med forskjellige farger og design tilgjengelig, kan du finne den perfekte skinnkofferten som reflekterer din stil og oppfyller dine behov.

I tillegg til å være et flott tilbehør til ethvert antrekk, er en skinnkoffert for herre også en investering i holdbarhet og kvalitet. Med evnen til å tåle år med reiser og utflukter, vil denne kofferten gi deg verdi for pengene dine og bli en uunnværlig del av reiseutstyret ditt.